joker Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Bombowy karmik kryty strzechą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 24 Listopada 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Artur właśnie zabierałem się do zrobienia nowego karmnika, bo stary już brzydko wygląda a ptaszków widać coraz więcej 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Listopada 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2013 Dzięki. To mój pierwszy karmnik jaki własnoręcznie wykonałem, no córki trochę pomagały bo to przecież dla nich do przedszkola. Na dach poszła trzcina. Trochę roboty z tym było, ale efekt końcowy był tego wart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Udało się zakończyć boje przed nadchodzącym sezonem. Poza pstrągowymi coś na wiosnę I całe stadko 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 ładnie to wyszlo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 9 Grudnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) Fajne te malutkie. Ile cm mają ? Edytowane 9 Grudnia 2013 przez tomasxt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 (edytowane) ładnie to wyszlo... Dzięki Maluchy mają 3cm, 2,5cm i 2 cm. Zmieniłem tytuł swojego wątku bo w sumie boleniówek już coraz mniej robię Edytowane 9 Grudnia 2013 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2013 Większe też już na ukończeniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 W końcu udało mi się przetestować woblery. Nawet nagrałem jakieś filmiki, ale szczerze muszę powiedzieć, że woblery robię lepsze niż filmy Niestety nagrywane smarkfonem i bez powiększenia nic nie widać a z powiększeniem bardzo marnie. https://www.youtube.com/watch?v=9srP9nP_0qchttps://www.youtube.com/watch?v=k4UaP92UPwMhttps://www.youtube.com/watch?v=x1eR2MJthM8https://www.youtube.com/watch?v=uS8iN1s-poM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawelek55 Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Kurcze... nie wiem jak inni ale mi przy tych filmach błędnik oszalał, nie wiem gdzie jest dół a gdzie góra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Stycznia 2014 Mi też Niestety nie umiem kręcić filmów, szczególnie telefonem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Duże (jak na mnie) skończone Materiał: lipaDługość: 8 i 9,5 cmWaga: 18 i 21 gSter: poliwęglan 3 mmjednolity stelaż z drutu nierdzewnego 1,2 mm, wzmacniany oplotem z drutu miedzianego.Lakieru z 10 warstw albo i więcej, ale mi to nie przeszkadzaAkcja bardzo mocna, mało kija z ręki nie wyrwie Jak by chciał ją jakoś określić to mocne V z kolebaniem na boki.Z przeznaczeniem... do mojego pudełka, z myślą o sumku ale zobaczymy co z tego wyjdzie. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (...)Z przeznaczeniem... do mojego pudełka, z myślą o sumku ale zobaczymy co z tego wyjdzie.Arturze, jak przytrzymasz w nurcie odpowiednio długo, to woblerek nawet na płyciźnie odpowiedni sumowy dołek wykopie A później to już prosta sprawa Podziwiam. Przy tym sterze to już chyba jakaś podpórka by się przydała, coby łokcia i nadgarstka nie uszkodzić? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kurde ale malowanie kozackie. No i jakieś takie inne nie twoje..... Czyżby nowe koncepcję dekoracji? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 Kurde ale malowanie kozackie. No i jakieś takie inne nie twoje..... Czyżby nowe koncepcję dekoracji?Rafka-Ty za prezentem urodzinowym węszysz ,czy co? Artur- tak patrzę i patrzę ....i ten dolny,to tak wygląda, jakby jeden drut miał w stronę steru,a powrotnego już "nima",jakiś psikus foto chyba wyszedł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 7 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 (edytowane) Janusz, dam radę. Woblerki raczej pod troling przeznaczone. Kurde ale malowanie kozackie. No i jakieś takie inne nie twoje..... Czyżby nowe koncepcję dekoracji?Dzięki. A malowanie typowo moje tylko pod spodem folia aluminiowa i więcej szczegółów dodane. Łukasz, drut się schował wewnątrz steru.Ze względu na grubość drutu ciężko się go wyginało i tak mi jakoś lekko za wysoko wyszedł, a że ster ma nacięcie a nie tyko otwór to drucik się tam ukrył. Ale fakt, że na zdjęciu to śmiesznie wyszło, jakby była tylko górna część. Edytowane 7 Stycznia 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 7 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2014 I tylko to miałem na myśli....że śmiesznie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 spoko artech tylko chodzi mi o to ze widac ogromny postep w Twoich pracach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 (edytowane) Mówisz że widać postępy. Dzięki, fajnie wiedzieć, bo ja tego postępu jakoś u siebie nie widzę. Widze tylko to, co bym zrobił inaczej, lepiej. Dopiero jak porównam zdjęcia z początków mojego strugania i teraz to coś tam niby lepiej jest, ale to jeszcze nie to, co chciałbym osiągnąć.Pora chyba wrócić do boleniówek i wyatrugać coś na nadchodzący sezon. Edytowane 8 Stycznia 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 no ja tam postep widze... i teraz: 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomik Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 bomba rewelacyjne świetna robota, pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Artur świetne malowanie:)Może Cię kiedyś doscignę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 fajne malowanie tych wobków pstrągowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 8 Stycznia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Dzięki panowie. Fajnie, że się komuś podobają. U kogoś widzi się świetne malowania a u siebie niestety tylko mankamenty, które wkurzają ale jak zaczniesz je poprawiać to sp....isz całego woblera.np. dolny wobler z tych ostatnich okoni, pomarańczowa płetwa popłynęła pod lakierem i pomarańczowa smuga się ciągnie.... Z pstrągowych - pstrąg kropki rozmyte, itd. itp.Ale w sumie, to za każdym razem czegoś się człowiek uczy i coś poprawia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w.d.wobler Opublikowano 8 Stycznia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Stycznia 2014 Te kiełbiki z fotki powyżej-zajefajne ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi