joker Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ma odbicia po osi pionowej, też tak robię w Fario, bo to jest skuteczne w woblerach pod pstrągi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Ołówki były sprawdzane po kąpieli w caponie. Klasyczne idą do kasacji a dwuczęściowe ... aż sam się zdziwiłem, że tak fajna praca w nich wyszła Testy w maju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
norbert-10 Opublikowano 10 Marca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2014 Fajna praca i dobrze przejrzysty film kręciłeś też smartfonem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Marca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2014 (edytowane) Nie, to nie smarkfon. Stara małpka od panasonica. Kręcone na 3x zoomie. Smarkfonem jakoś nie umiem, zawsze mam obawy,że mi do wody wpadnie i g... na filmie potem widać Edytowane 11 Marca 2014 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Arturze, strasznie zaniedbujesz swój wątek. A niewątpliwie dodajesz swoimi dziełami kolorytu do forum. Aby Ci się chciało, tego Ci życzę. I żeby kij często trzeszczał 100 lat! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek1988 Opublikowano 14 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2014 (edytowane) 100 lat Artur i metrowej rapy w nadchodzącym sezonie (może być na wobka ode mnie hahah) Edytowane 14 Kwietnia 2014 przez Tomek1988 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Sto lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Najlepszego )))) 100lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Dzięki za życzenia Panowie.Wątek rzeczywiście trochę zaniedbany ostatnio, ale nie bardzo jest co pokazać. Trochę woblerów napoczętych i nic nie skończone...Trochę boleniowych i pstrągowe 6i nowość u mnie, pstrągowe 7A taki miałem widok z mojego "warsztatu" podczas strugania nowych pstrągówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 15 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2014 setkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 setkę!Dzięki Robert Prototypy na majówkę gotowe 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wyglądają zachęcająco! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Wyglądają zachęcająco! Oby bolenie też tak uważały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2014 Ta dupka mocno będzie zamiatała? Bo widzę, że pozbawiona kotwicy- lekka jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Dupka jest bardzo lekka bo to sama lipa bez obciążenia, ale jest raczej spokojna, nie zamiata za szeroko - nadrabia częstotliwością Testy robiłem po maczaniu w caponie, zobaczymy czy kolor i domalux nie sp.... mi pracy. Chociaż lakieru jest skromnie - 6 warstw i to ze świeżej puszki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 18 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2014 To trzymam kciuk za owocną współpracę z 1szo majowymi "chlapakami" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2014 Po serii niepowodzeń ... Pierwszy wymiarowy w tym sezonie, na mojego kiełbika 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Z otwarcia sezonu 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Gratulacje! Zwłaszcza, że na swojaka A na łamańca coś gryzło? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 Rybki kolegi, ja akurat na otwarciu na swojaki nic nie złowiłem, tzn na boleniowe bo na kleniojaziowca skusił się jeden klenik. Łamańca raz pogonił chlapak ale nie trafił. Niestety szału z boleniami nie było, pogoda nam się na majówką trochę zepsuła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2014 No niestety aura w tym roku nie rozpieszcza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Tym razem ja na swojaka 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Po nocach to się śpi, albo dziewuchy obraca, a nie rybki męczy! Ze stojącej wody? Ja jeszcze pierwszego w tym roku to mam zamiar Gratulacje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Dzięki Janusz. Boleń z Odry, ale bardzo wolno płynącej. Szeroko rozlany i dość płytki kawałek. Niestety również mocno industrialny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 4 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2014 Artur czyzbys zaczął łowy na porannowieczornej miejscowce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi