joker Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Leciutkie pewnie pływaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 17 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2014 Mam słabość do kiełbików.A te Arturze wyglądają bardzo ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2014 (edytowane) Mam słabość do kiełbików.A te Arturze wyglądają bardzo ładnieDzięki Irek. Leciutkie pewnie pływaki Robert, bez uzbrojenia pływają ale z kotwiczkami nr 6 już są wolno tonące. Zakładając pojedyncze haki można uzyskać wersję suspending. Edytowane 18 Maja 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MANTHEO Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Bardzo ładna robota. Coś czuję, że będą mocno łowne. Fotki w najbliższym czasie zapewne to potwierdzą.Pozdrawiam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 Dzięki. Na razie pstrągowe trochę chyba poczekają... teraz inne rybki na tapecie.Ale kto wie może się jeszcze wybiorę jak temperatura trochę spadnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ...a jak trułem w sezonie, to się nie chciało;). Bardzo ładne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 23 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2014 ...a jak trułem w sezonie, to się nie chciało;). Bardzo ładne!No, się dopiero zrobiły Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 25 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2014 Mniejsze pstrągówki - Gobio6 6 cm, 4 g, wyważone tak jak Gobio7 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 Gobio6 w kolorze pstrąg 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2014 (edytowane) Się wziął i się wylągł taki pomysł we w głowie, więc przelałem go na papier a potem na drewno20140506_131250.jpgdługość 3,5 cm , waga jeszcze nie znana ale mam zamiar z niego wycisnąć przynajmniej ze 4 gramy.A tak wygląda finalnie. waga 5 gChyba dla lepszego efektu trzeba sobie jakieś aero sprawić Edytowane 28 Maja 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 29 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 Kleniowiec pierwszoklasowy - świetna robota... widać że bedzie łowił... masz wiecej, bo chetnie bym takiego zakupił ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Maja 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2014 (edytowane) To prototyp, ale wyszedł tak fajnie, że chyba zrobię ich więcej. Testy w sobotę, jak pogoda pozwoli. Edytowane 29 Maja 2014 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Mała seryjka boleniowych Green Line 8 materiał: lipadługość: 8 cmciężar: 16 - 17 gster ( jak jest ): poliwęglan 1,5 mmdrucik: nierdzewny 0,8 mm, stelaż z jednego kawałka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ..ładne..i pamiętaj na przyszlośc o moich strzebelkach 7cm...resztę uzgodnimy na slipie , chyba, że forecasto-fighter zakłóci rozmowę ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki.Strzebelki muszę zabrać następnym razem i poustawiać, Oderka tak ciągnie, że dużej różnicy z pstrągową wodą by nie było A rybki tak chętnie współpracują, że przynajmniej coś pożytecznego bym zrobił ...A forecasto-fighter obiecał, że już będzie grzeczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Fajne boleniówki ta niebieska krecha to robiona mazakiem? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki. Fajnie, że się podobają.Kreska jest zielona, stąd nazwa dla boleniówek - Green Line.A wykonywana niezmiennie markerem do tablic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
seemoore Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 No i są starzy znajomi . Jak zwykle czysta, boleniowa robota ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Dzięki.A tu tak dla potwierdzenia, że nie tylko wyglądają ale i łowią... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 ha ha, mam masę markrów do tablic i nigdy ich nie próbowałem do woblerów. Dzięki Artech, sprawdzimy Dalekosiężne te ósemki. Fajne, faje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 9 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2014 Kurcze, nie zobaczyłem tego "Green line" sorka i dzięki za info ps. bolek piękny! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 (edytowane) Trochę zaniedbałem wątek, ale to nie znaczy, że nic się nie dzieje w temacie strugania.Kilka Green Line 6 dla kolegi, jeszcze przed usterzeniem i kilkom warstwami lakieru i na dole 8 cm "klenik" dla mnie, na odrzańskie drapieżniki, też jeszcze ster dostanie i trochę lakieru też mu się przyda Ostatnio musiałem oczyścić smarkfona z kilkudziesięciu zdjęć, ponieważ mojej córeczce znudziło się granie w Angry birds i postanowiła się pobawić w fotoreporterkę. Na te 50 może 60 fotek, trafiła się jedna perełka A tu modelka w pełnej krasie (ale tydzień młodsza). Nowy członek rodziny i przyszła towarzyszka wędkarskich eskapad - Cina Teraz mam w domu 4 baby Edytowane 28 Czerwca 2014 przez Artech 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 28 Czerwca 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2014 Fajna psina!Wrzucaj foty do adekwatnego wątku! : http://jerkbait.pl/topic/26679-nasi-milusi%C5%84sy-czyli-koty-psiaki-i-inne-zwierzaki/page-10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Czerwca 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2014 A czasem coś się złowi wieczorową porą Zaraz też wyruszam może cosik się uwiesi... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 (edytowane) Bardzo długo mnie tu nie było. Tematów do przejrzenia na 4 strony, mój wątek gdzieś na 6... masakraCzas letnio-wakacyjno-urlopowy jakoś u mnie nie sprzyja ani wędkowaniu ani struganiu. Jak nie wypoczynek z rodziną, gdzie wędek już nie zabieram bo i tak nie ma czasu z nich skorzystać to wzmożony ruch w pracy i na struganie ani chwili nie ma...Poza tym lato to czas na przetwory ... u mnie głównie nalewki, choć i na własnej roboty ogórki też chwilę znajdę. W tym roku trochę eksperymentuję ze smakami nalewek. Mam już zabutelkowaną jeżynową z imbirem, maceruje się na węgierkach a owoce pigwowca już dochodzą do siebie na balkonie i czekają na swoją kolej. W długie zimowe wieczory będzie co degustować Po tej długiej przerwie w wędkowaniu postanowiłem, wczoraj wieczorem, wybrać się na sandacze. Pomny doświadczeń do torby spakowałem boleniowe pudełko ze swoimi woblerami i na Green Line 6 skusił się taki kwadraciak W pracy też sytuacja się uspokaja, można wrócić do strugania. Najpierw dokończę małą serię boleniówek a potem biorę się za pstrągowe na nowy sezon Edytowane 15 Września 2014 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi