Parf Opublikowano 15 Września 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2014 Ogórasy nalewka i bolek, heh, czego chcieć więcej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Września 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2014 Czasu, Pawle, czasu... tego mi zawsze brakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Ależ zaniedbałem swój wątek... zresztą struganie też... Jakiegoś "niechciejstwa" dostałem, ale powoli mi przechodzi Na początek trzeba dokończyć nowe pomysły na boleniówki i podreperować pstrągowe pudełko na nadchodzący sezon. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romeo7 Opublikowano 9 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Fajne boleniowki oklejasz folia sniadaniowa czy taka samoprzylepna np. 3M? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Grudnia 2014 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2014 Dzięki. Oklejam dokładnie 3M.W tej chwili jednak szukam czegoś lepszego/ grubszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomasxt Opublikowano 10 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2014 W castoramie na dziale z kominkami itp, są cieńsze do niskich i grube do wysokich temperatur. Jak się nie mylę to są folie do uszczelniania szybów wentylacyjnych. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 (edytowane) Stanowczo za rzadko tu zaglądam... Takie boleniowe przed usterzeniem3 x Green Line 8 w wersji slim - w najszerszym miejscu 7 mm - i różnych wagach 14, 12 i 10 g. Jedna zaległa szósteczka (12 g) i moja wariacja na temat klasycznego boleniowego bezsterowca - 15 g Edytowane 9 Stycznia 2015 przez Artech 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Stanowczo za rzadko tu zaglądam... (...)Prawidłowa diagnoza. Zróbże więc coś z tym, Arturze! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 9 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Janusz dobrze prawisz A woblerki jak zawsze bardzo fajne ze swoją charakterystyczną linią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Stycznia 2015 Dzięki.Strugam też coś mało ostatnio i dlatego pokazywać nie ma czego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2015 (edytowane) Pstrągowe Gobio 7 po caponowaniu Dobrze, że stery bardziej poziomo nie są bo by ch...o wyglądały Edytowane 10 Stycznia 2015 przez Artech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Lutego 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Dzisiaj w końcu udało się przetestować i poustawiać pudełko pstrągówek Gobio 6 w akcji 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 i o to chodzi zeby rybom pasowaly gratki ldne wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 (edytowane) Na ostatnim pstrągowaniu udało się nakręcić pracę Gobio 7 Przy okazji, wie ktoś jak przesyłać film na youtube bez straty jakości? U mnie na kompie film jest w poziomie i większej rozdzielczości ... Edit; jakość już jest ok. Edytowane 3 Marca 2015 przez Artech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 3 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2015 Fajnie miga boczkiem co jakiś czas, moje pstrągi bardzo to lubią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 @Pride nie tylko Twoje Na tapecie teraz Green Line 6 Przy moim tempie pracy może do maja zdążę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 4 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Ostatnio tak zaglądałem w temat jak był gdzieś tak w czeluściach którejś tam strony I tak sobie pomyślałem: "coś dawno Artur nic nie wstawiał".Dosłownie po paru godzinach patrzę i jak na zawołanie odświeżenie tematu Bardzo fajne pstrągówki, teraz sam próbuję coś na pstrąga zrobić i jest gdzie czerpać inspiracje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2015 Dzięki Kamil.Masz rację, inspiracji na Jerkbaicie nie brakuje. Co wątek to ładniejsze malowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Marca 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Marca 2015 (edytowane) Wczoraj udało się wyskoczyć nad rzeczkę i poustawiać i przetestować kilka nowych woblerków Tym razem wszystko w złotobrązowych barwach Edytowane 14 Marca 2015 przez Artech 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Najlepszego Artur Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 38 wiosen... Już niedługo wkroczysz w wiek męski Młodzieńcze.Złotej rybki do spełniania życzeń. I stu lat 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stoner Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Sto latek kolego.Zdrówka i szczęścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzięki Panowie.A taki prezencik, wspaniała żona pozwoliła mi sobie kupić A kurier akurat dzisiaj dostarczyłOj będzie się działo 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Najlepszego Artur!!P.S. Gratisek do strzebelek, z niebieskim paskiem- rozdziewiczony 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Dzięki.Fajnie, że zaznał przyjemności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi