Kamil Z. Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Artur, wszystkiego najlepszego! I taaaakich kabanów, oczywiście na swoje wobki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bertold12 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 100 lat 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hcv Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Arturze 100lat i spełnienia marzeń 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert67 Opublikowano 15 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2015 100 lat i zdrowia panie Arturze . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Dziękuję wszystkim za życzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mysz Opublikowano 16 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2015 (edytowane) choć tych 99 latek! Fajny kijaszek będziesz miał pociechę Edytowane 16 Kwietnia 2015 przez Sambor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 (edytowane) Ja piiiiiiiii, piiiiiiiii ...... Już były takie piękne, poklejone, zaszpachlowane, wyszlifowane. Zostało tylko w capon i do oklejania i malowania.No właśnie w capon... tyle, że nie na 24 H bo ci szpachel i klej rozpuści... A mówią, że skleroza nie boli... mnie bolała Edytowane 17 Kwietnia 2015 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2015 Artur, to jest dopiero ból ;/Kurde, szkoda że już nie mam znajomych na AM, bo tak to Szczecin bym jeszcze odwiedził A tak to może kiedyś tam zawitam, swoją drogą ładne miasto no i ta Odra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2015 (edytowane) Małe stadko na majówkę GeenLine 6materiał: lipadługość: 6 cmciężar: 9 - 10 gster: poliwęglan 1,5 mmdrucik: nierdzewny 0,8 mm, stelaż z jednego kawałka. Edytowane 29 Kwietnia 2015 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 I się wyrobiłeś do maja tylko w kółko zapomniałeś poukładać jak kiedyś robiłeś 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 (edytowane) Prawie się wyrobiłem... niestety nie zdążyłem ich poustawiaćzbliżenie Edytowane 30 Kwietnia 2015 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Dzisiaj kilka dosterzyłem, to można w kółeczko 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 Dzisiaj kilka dosterzyłem, to można w kółeczko wkolko.jpg albo sloneczko 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 2 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2015 albo sloneczko Też mi to przyszło do głowy Wczoraj bardzo przyjemnie spędziłem cały dzień na wodzie. Złowiliśmy sporo ryb (głównie boleni). Łowiliśmy tylko na woblery mojego autorstwa. Były lepsze i gorsze, były również "kilery" dnia Ogólnie jestem bardzo zadowolony. Gęba opalona, ręka boli od rzucania ... było superKolejna wariacja na temat boleniowego bezsterowca również okazała się łowna i dała rybkiDługość - 8,5 cmwaga - 16g 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2015 Dzisiejsza 70-tka na Greenline 6 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2015 Praca wre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 Dawno nie robiłem tylu sztuk na raz Się nastrugałem... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 9 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2015 drewniaki robią się rzadkością w wątkach, nawet "surówki" piknie wyglądają w tych czasach 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Dzięki Piotrek.Pomimo, że woblerom z pianki czy z żywicy nic nie brakuje... to na szczęście jest jeszcze sporo osób, które strugają z lipy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 10 Maja 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 I z balsy, Arturze, i z balsy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Maja 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2015 Racja Janusz, zapomniałem o balsie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
supersobi Opublikowano 18 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 A oto zaprezentuję pewnego "przyjemniaczka 75", który to ostatnio trochę mnie pociągał na hamulcu artech'owe "zielonki" faktycznie się sprawdzają i szczerze przyznam się, że zawsze mam je pod ręką. Trzymasz fason gościu z tymi wobkami oby Cię komercja nie zepsuła 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2015 Skończone już jakiś czas temu, ale jakoś nie było czasu zrobić fotek. Pstrągowych było trochę więcej ale rozeszły się po ludziach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2015 Lato, wakacje, leń... i na struganie jakoś ochoty nie ma...W ramach poszukiwań weny wykończyłem sobie jakieś dwa, mikre i zapomniane korpusiki 3 cm i 3,5 g oraz 4 cm i 4,5 g 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Września 2015 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2015 U mnie, jak zwykle, koniec lata i początek jesieni to taki trochę inny hand made Jerzynówka już nastawionaTeraz czekam na owoce pigwowca 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi