Artech Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 I jeszcze jeden japan w innym malowaniuZako 6 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 13 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 I klasycznieGobio 7 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Coś pod bolenia 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 14 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 I klasycznieGreen Line 6 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Jakiś czas temu na forum była moda robienia zygzakujących po powierzchni woblerów. Też sobie takie zrobiłem. A że to była pełnia sezonu to łowiły będąc w kolorze drewna. Wykończyłem dopiero teraz. Edytowane 28 Stycznia 2017 przez Artech 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peekol Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Bardzo ładne przynęty i bardzo fajne zdjęcia! Super 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 (edytowane) Niezle Ci wyszedl ten ostatni "dziwak" , oczka bardzo uklejowate Edytowane 28 Stycznia 2017 przez *Hektor* 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 28 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dzięki.Oczy tak wyszły w sumie przez przypadek, bo pomyliłem wiertła i za duże nawierty zrobiłem. A potem żeby ratować sytuację dałem czarne tło pod oczy ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Jescze taka ostatnia partyjka pstrągówek 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pride Opublikowano 29 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Stycznia 2017 Malowanie tych ostatnich bomba zygzakujący ma za to bardzo przyjemny kształt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
angulia Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Brawo Artech. Woblery super. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ładnie się wprawiłeś w tych wobkach,a pamiętam jak zaczynałeś przygodę ze struganiem. Ten zygzak jak się sprawuje prowadzony w nurcie? Szukam jakiegoś topwatera który zygzakuje na szybkiej wodzie prowadzony w poprzek a nie tylko z nurtem.PozdrawiamWujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 (edytowane) DziękiZygzak ( w sumie całkiem fajna nazwa dla woblera ???? ) to prototyp, a w zasadzie 2 prototypy. Jeden około 8 cm i 12g i drugi 10 cm i 16g. Na razie nie miałem okazji przetestować ich w nurcie. Łowiły trochę na bardzo wolno płynącym kanale i tak samo leniwej Odrze. Ten mniejszy bardziej udany. Zygzakuje nawet przy jednostajnym prowadzeniu. Poza tym bolenie bardziej go polubiły.A powstał na tym samym szablonie co moje zwykłe boleniowe 8 tylko do góry nogami ???? Edytowane 30 Stycznia 2017 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 30 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Ten mniejszy też mi bardziej podchodzi. Kupowałem topwatery ale dobrze ida tylko do pewnego monentu, potem zaczynają skakac bez ładu po wierzchu, albo ida bokiem. Jak bedziesz miał jakąś nadwyżke to z checią kupię sztukę i wypróbuję u siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Stycznia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2017 Kurde nie planowałem ich więcej robić... ale szkic gdzieś miałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jakoś polubiłem ten kształt Zako 6 w różnych malowaniach: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) Pomagamy Kubie http://jerkbait.pl/topic/89525-na-pomoc-kubie-zbiórka-funduszy-na-proteze-po-amputacji-nogi/ Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Artech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 100 latek i wszystkiego najlepszego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek TJ Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Stówka Stefan! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Dzięki Panowie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2017 Się okazuje, że pstrągom ten kształt też przypadł do gustu, a ja im dobrego żałował nie będę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Ostatnie pstrągowe wypociny 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Epidares Opublikowano 12 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 Fajne te "wypociny".A za kleniami może z nimi chodziłeś? Jak tam wagowo wychodzą? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 12 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2017 DziękiWagowo mają po około 4 g przy 6 cm długości.U mnie kleń to raczej przypadkowy przyłów, a na ten typ woblera jeszcze mi się nie zdarzył. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 1 Września 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Września 2017 Sezon na pstruchy niestety się skończył...Czas szykować się do kolejnego ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi