Artech Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Pstrągowe smakołyki 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 3 Października 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 malujesz pędzlami prawda???naprawdę świetne kolorki muszę spróbować takiego malowania u siebie na klenia może spasuje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2017 Dzięki.Najczęściej maluję gąbką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 29 Października 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2017 (edytowane) Większy brat pstrągowych Zako6.Zako11, ma być na sandacza. Nie wiem tylko czy za szeroko nie pracuje... ale jak coś, to skorygujemy ołowiemMateriał - lipadługość - 11 cmwaga - 13 gpływającystelaż przez całość. Drut nierdzewny 0,8 mmster poliwęglan 1,5 mm Edytowane 29 Października 2017 przez Artech 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Listopada 2017 Prawie 4kg. Zapas chyba nie tylko na zimę 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2017 (edytowane) Jeszcze ze starych zapasów, się robią pstrągowe ósemki na początek sezonu. Edytowane 17 Listopada 2017 przez Artech 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2018 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Dzięki???? W trakcie kilka sztuk 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 21 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Ło panie, prawie rok tu nie zaglądałem ????????Ale nie za wiele strugałem w tym czasie. Tu ostatnia garść boleniówek, chyba ze 3 czy 4 miesiące je robiłem ???????????? 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu442 Opublikowano 21 Lutego 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2019 Matko i córko, kto tu wątek odświeżył Nawet ja w tym roku coś strugam xD Jak zwykle fajne boleniówki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 3 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2019 Kilka woblerków się zrobiło ???? Były już GreenLine 8 cm były 6 cm, to teraz są 7 cm ???? Uzupełnią braki w boleniowym pudełku ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 4 Czerwca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Ja boleniowki zacząłem jesienią robić i skończyć nie mogę. Edytowane 4 Czerwca 2019 przez wujek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 4 Czerwca 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2019 (edytowane) Miałem podobnie z poprzednią serią. Napisałem że robiłem je 3-4 miesiące ale jak się tak zastanowiłem to raczej było 6-7 miesięcy . Te poszły trochę szybciej, bo jakoś w marcu je zacząłem Edytowane 4 Czerwca 2019 przez Artech 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2020 Jest kwarantanna to się człowiekowi nudzi. Ale do woblerów zabrać się jakoś nie mogę.Za to ostatnio w łapy wpadły mi kawałki blaszki miedzianej i nierdzewnej i powstało takie coś Stwierdziłem, że trzeba zakupić sobie kawałek blachy i dzisiaj wyszły mi takie Teraz trzeba jakieś sensowniejsze narzędzia ogarnąć ???? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 I dalej mi się nudzi 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2020 Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2020 Dzięki ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Chyba się wkręciłem w to klepanie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Kolejne coraz bardziej oczy cieszą ,brawo .Artur, fazujesz te otwory pod kółeczka czy tylko otworek robisz wiertłem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 DziękiOtwory na razie tylko wiertełkiem. Ale powoli się ogarniam z narzędziami i tematem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 17 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Kwietnia 2020 DziękiOtwory na razie tylko wiertełkiem. Ale powoli się ogarniam z narzędziami i tematemMożesz większym wiertełkiem wygładzic ostry otwór ew. jakiś fazownik /pogłębiacz za kilkanaście zeta. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
salmon1977 Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 No i widzisz,zrobisz sobie dokładnie to co chcesz Dobrze idzie ???????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Możesz większym wiertełkiem wygładzic ostry otwór ew. jakiś fazownik /pogłębiacz za kilkanaście zeta.Większym wiertłem najprościej, ale za blisko krawędzi wywierciłem otwory ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2020 (edytowane) No i widzisz,zrobisz sobie dokładnie to co chcesz Dobrze idzie ????????????DziękiTylko teraz pudełka cięższe będą ???? Edytowane 18 Kwietnia 2020 przez Artech 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2020 Znalazł się i frezik ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi