Artech Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2021 Robi się coś czego jeszcze w moim wątku nie było 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markir Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Coś mi się przypomniało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 9 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2021 No mi też... Jak jakieś dziwne pudełko otworzyłem ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 (edytowane) Pyknij alu czarną farbą i potem zrób przecierkę. Efekt kozacki. Edytowane 10 Kwietnia 2021 przez Hesher 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2021 Pyknij alu czarną farbą i potem zrób przecierkę. Efekt kozacki. Dzięki, spróbuję ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 5 Listopada 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2021 Coś sobie wyklepałem, to można odświeżyć wątek 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 10 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Stycznia 2023 Znajomy zmówił sobie kilka blaszek, to mogę znowu temat podbić ???? 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 16 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2023 Pierwsza partia vertów skończona.Takie dalekosiężna 24-25 g. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 30 Kwietnia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2023 W trakcie malowania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 17 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2023 Mała seria na gotowo 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 18 Maja 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2023 Technicznie: Wszystkie 10 cm, szarak 20g, reszta 26g. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2024 Pora się zbroić pod wielkorzeczne łowy 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi