Krzysiex Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Pozwolilem sobie skopiowac swoj watek z sasiedniego forum co by miec wiecej odpowiedzi. Witam koleg?łw. Szukam kija o nastepujacych parametrach: 1. Łowisko: Wisła2. Ryby: Sandacz, Szczupak, Bolen3. Przynety: Wszystko w wadze 8-30gr4. Chce mieć zapas mocy aby przy prowadzeniu 22gr gumy w nurcie kij sie nie gial w parabole5. Bede uzywal plecionki pod niego6. Dlugosc 2,7 do 3,07. Kolowrotek RedArc 40008. Cena: Czym taniej tym lepiej, ale max to 250zl Narazie w oczy mi sie rzucilo tohttp://www.team-rapa.pl/recenzja/daiwa-s...-triforce/ Pomocy Bezradny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 JakubUrsynpw Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 http://www.fisker.pl/wedka-diplomat-top-spin-295-1545g-robin son-p-4146.html rozwa?ź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 OloPe Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Mo?źe Ugly Stik 15-40? Są modele 2,70 jak i 3.00. Cena ciut większa ni?ź przeznaczyłeś. Podobno niezniszczalne wędki Niestety mają długi, za długi dolnik. Kole?źka ma takowy 3,00 ze skr?łconym dolnikiem i docią?źony gałką. Całą operację przeprowadził nasz warszawski kowal z Walic?łw Kij ma chyba po skr?łceniu 2,85 i łowi się nim całkiem przyjemnie. Stoi u mnie w domu, to jak byś chciał sobie pomachać to daj znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Traq Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Ja dokładnie z takim samym przeznaczeniem i kołowrotkiem u?źywam Konger World Champion Classic 10-35g 3m. Jestem zadowolony. Ceny nei pamiętam, ale chyba była trochę wy?źsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Gość Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Czy miał ktoś do czynienia z nowymi spinningami Daiwy a dokładnie Sweepfire ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Pszemo Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Idealny był by Dragon Millenium Heavy Duty Super Fast 2,75 ale ju?ź chyba nie do kupienia Choć mogę się mylić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Hubertus Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2011 Polecam Dragon Millenium HD PIKEu?źywałem wersji 2,9 m naprawdę solidny kijek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Krzysiex
Pozwolilem sobie skopiowac swoj watek z sasiedniego forum co by miec wiecej odpowiedzi.
Witam koleg?łw. Szukam kija o nastepujacych parametrach:
1. Łowisko: Wisła
2. Ryby: Sandacz, Szczupak, Bolen
3. Przynety: Wszystko w wadze 8-30gr
4. Chce mieć zapas mocy aby przy prowadzeniu 22gr gumy w nurcie kij sie nie gial w parabole
5. Bede uzywal plecionki pod niego
6. Dlugosc 2,7 do 3,0
7. Kolowrotek RedArc 4000
8. Cena: Czym taniej tym lepiej, ale max to 250zl
Narazie w oczy mi sie rzucilo to
http://www.team-rapa.pl/recenzja/daiwa-s...-triforce/
Pomocy Bezradny
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi