woblerwz Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Jedne z pierwszych, maja z 2..? lat. Teraz przebywają na emeryturze. Trochę wobków przygotowanych na wizytę w wodzie Boleniowe. Powiedzmy boleniowe bo klenie okonie i sandacze nie gardzą nimi przy nieco innym niż na bolka prowadzeniu. Boleniowe cd. Metaloplastyka jest zrobiona przez mego kolegę @januszche. Popperek to wobler 30-to minutowy, taki mi był potrzebny. Skuteczny od chyba 10 lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Boleniowe bezsterówki bardzo mi się podobają - zresztą reszta również. Prawdziwy handmade - fajne ręczne malowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 31 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Lipca 2011 Ładne rybki,taki mój klimat.Prawie każda rybka ma inny kształt albo ster,można iść kilometrami po rzece i na każdy metr wody znajdzie się odpowiednia przynęta.Cel strugania chyba u nas ten sam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi