mifek Opublikowano 23 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Września 2005 Szczęśliwa kobieta <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 24 Września 2005 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Iwa, pomyliłaś się w pomiarach. Otóż:Turbo Jack ma 15,2 cm korpus + 4 cm ogon z płetwą + drut dystansowy dł. 4,3 cm. Więc nie wprowadzaj tutaj kolegów w błąd bo jeszcze nad wodą pomylą się i jerk zamiast wylądować 4 mm przed kepą ziela zahaczy kotwiczką. Możemy wtedy powiedzieć, że o rybach na tym miejscu możemy pomażyć, gdyż olbrzymie stado 10 cm okoni odejdą przy próbie wyrwania przynęty w potwornego zaczepu. A tak poważnie to co znaczą te 2 cm jeżeli i tak nastawiamy sie na duże ryby?? . Raczej nic one nie zmienią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 w malutkim katalogu dołączonym do SLIDEROW mam TURBO JACK ale tylko w wielkosci 18cm i 90g w kolorach ; GT,CK,LFT,HPE Wczoraj jak łowiłem na SLIDERA10 to facet ktory przepływal na lodce i rzucal sobie pod brzegi,patrzył na mnie jak na idote, on lowił na małą blaszczkę ciekawe jaka bylaby jego reakcja gdybym łowił na 90gramową przynete i płoszącą wszystko w okolicy chlapnięciami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 Chodzi o coś innego. W jaki sposób liczona jest długość tych przynęt. Jeśli w katalogu jest 13 cm, a w żaden sposób to nie pasuje to interesuje mnie filozofia ustalania długości. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 24 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2005 pewnie sam malowany korpus Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2005 michumm jakby nei patrzec to 13 cm nawet przy naciaganiu nie wyjdzie... Chyba faktycznie powinien wypowiedziec sie ktos z zielonych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi