Patryk1125 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Poproszę u?źytkownik?łw wy?źej wymienionego młynka o opinie. Jak się prezentuje na tle poprzednik?łw oraz konkurent?łw, itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witaj,widze ze zadałes sie bardzo na stradica,....czasem warto skozystac z wyszukiwarki...........tu masz o MG ......... http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=17430&am p;start=0&\ szukaj na allegro dosyc czesto trafiaja sie w dobrym stanie,stare sprawdzone modele,tego fc nowego bym sobie raczej odpuscił,za kase kt?łra sobie za niego wołaja. http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=10621&am p;start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 korzystałem z lupy jednak wiele nie napisano na forum o modelu MgFa. O starych słyszałem bardzo du?źo nawet dwa miałem i bardzo mile wspominam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 O ile taki stradic kosztuje ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 nowy mogę mieć za ok. 600 PLN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 To kolowrotek magnezowy, wiec pewnie lekki.Jaki rozmiar do jakich zastosowan masz zamiar pozyskac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 wielkość 4000, gł?łwnie Wisła, przynęty zazwyczaj to wahadła, koguty i gumy na gł?łwkach max 30g Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 I tak wazna jest nizsza waga kolowrotka (dzieki magnezowi) ze jestes sklonny wziac go zamiast kolowrotka o obudowie metalowej (aluminium) ? czy tez pytanie o Stadica MGFa wynika z faktu, ze mozesz go pozyskac za 600 PLN i chcesz miec pewnosc ze to odpowiedni wybor na Wisle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Gł?łwnie interesuje mnie jego trwałość oraz praca. Do tej pory do takiego łowienia wykorzystywałem Zaubera, kt?łry wa?źy 315g i pflueger wa?źącego 380g powiem szczerze, ?źe r?ł?źnicy w wadze podczas łowienia nie widziałem. Obydwa mi się ju?ź znudziły i szukam czegoś nowego, trwałego, w rozsądnej cenie i koniecznie shimano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 To jak trwale shimano w rozsadnej cenie to raczej nie bralbym magnezowego kolowrotka... Moze Twin Power 4000 z serii F albo FA ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patryk1125 Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tp 4000 cię?źko dostać w takiej cenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Je?źeli ci krew oczami nie leci.tzn ze masz kase i musisz kupic juz. to ja bym,trzymał monete i bacznie sledził allegro i tu forumowa giełde, mo?źna trafic twin powera w takiej kasie,to jest loteria,pojawia sie jakas perełka, widzisz ze jest okazja kupujesz a potem stajesz na głowie i zbierasz kase,sie p?łzniej odda a kołowrotek tw?łj(przynajmniej ja tak mam) <_< nie spiesz sie ze stradikiem,twin power bedzie duzo lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi