Toudinho Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam, Miał ktoś styczność z tą maszynką? Mianowicie mam problem z odpalenie. Pierwszy raz się stykam z taką maszynką i do końca nie wiem jak ustawić ssanie, gaz i inne pokrętła by go odpalić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 busz231 Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 miałem styczność z dt 3,5.sprawdż czy świeca ma iskrę i czy nie ma przebicia i czy silnik podaje paliwo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Toudinho Opublikowano 8 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Sprawdziłem wszystko i odpaliłem dziadygę. Dzięki świeca była do wymiany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Toudinho
Witam,
Miał ktoś styczność z tą maszynką?
Mianowicie mam problem z odpalenie. Pierwszy raz się stykam z taką maszynką i do końca nie wiem jak ustawić ssanie, gaz i inne pokrętła by go odpalić...
2 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi