Andan Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Mańka T3 Air otrzyma nową klapkę, łożyska na szpuli BFS od jeżyka, dress up pod kolor czyli czerwony i smarowanie.- klapka - wariacje wagowe: - przekładnia i pinion: - efekty końcowe: 18 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 No nareszcie się Adi zdecydowałeś Super 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Dzięki Mariusz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Fajnie, że do ciebie poszedł ten T3 Będzie zacnie wykorzystany 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czerwony590 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A widzialem ze tatule tuningujesz jaki koszt upgreda ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Miło mi Robert - niech służy Mariuszowi jak najdłużej 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A widzialem ze tatule tuningujesz jaki koszt upgreda ?W sumie zależy co trzeba upgradować - odezwałem się na priva Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A po za wszystkim gratuluję serwisowania ... ja się jednak chyba nigdy nie odważę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 3 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 Ja tam się odważyłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2017 A po za wszystkim gratuluję serwisowania ... ja się jednak chyba nigdy nie odważę Dzięki, na wszystko przychodzi czas Robert może i u Ciebie też tak będzie Ja tam się odważyłem no i super 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam, Różnica z łożyskami od hedgehoga dość duża wagowo. Chyba sam się zdecyduję w tym roku zamienić moje łożyska z ss air na te. Zastanawiam się też nad kupnem T3 Air to świetna maszynka tylko coś ten wodzik i klapka nie z mojej bajki. Wole klasyka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Witam, Różnica z łożyskami od hedgehoga dość duża wagowo. Chyba sam się zdecyduję w tym roku zamienić moje łożyska z ss air na te. Zastanawiam się też nad kupnem T3 Air to świetna maszynka tylko coś ten wodzik i klapka nie z mojej bajki. Wole klasyka.Hej, jak czujesz taką potrzebę to pewnie, czemu nie. BFS Air lepiej otwierają dolny zakres rzutowy, natomiast górny zaniżają. Musisz być tego świadomy. Co do T3 Air jeżeli nie czujesz klapki i wodzika może warto poszukać podobnych konstrukcji. Fakt już Mag 3D nie będzie lecz glówne cechy (lekka szpula, rotor air) pozostaną. Np. SS Air, SS Stream Custom, Alphas Air z brandu Daiwy są fabrycznie dostosowaną konstrukcją do UL. Można też sięgnąć do Abu i Shimano. Fakt że w SS Air koło zębate będzie mniejsze lecz jak szukać konstrukcji do UL to będzie ona służyć na lata. Wszystko ma swoje plusy i minusy. Musisz przemyśleć i dobrać pod siebie. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) ale juz air HD ,otwieraja pelen zakres pracyzapomnialem dopisac ze sa rewelacyjne!!! Edytowane 4 Marca 2017 przez didi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtasz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Miałem T3 Air u siebie i bardzo szybko sprzedałem. O gustach sie nie dyskutuje , ale dla mnie ta klapka w T3 to zupełnie nie dla mniei jakoś rak nie wygodnie mimo ze mam pandzie łapy. Mam alphas Air - bajka , Aldek 17 ergonomia - bajka, ale jeszcze nie testowałem, czekam na kij... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 W zeszłym roku podczas smarowania stwierdziłem ,że mojemu 10-cio letniemu Ryobi przyda się malowanie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Malowanie bomba, jestem teraz na podobnym etapie lecz wymuszonym. Po ostatnim upadku zajechałem mojego 7 letniego piksiaka, całe body do malowania. Zobaczymy co z tego wyjdzie . Plan jest ale kiedy będzie realizacja to się okaże Znalazłem dawce i odrestaurowałem to co się dało Efekt wyszedł lepszy niż przypuszczałem , także wracam do gry. 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 Piknie wyszlo 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 (edytowane) Młynek Tomka podczas przeglądu i smarowania. Zaglądamy do środka:- gwiazda hamulca:- koło zębate i pinion - inny rozmiar i gęstość rozłożenia zębów - łożysko na wormie obecne fabrycznie - zaczerwienił jak ... hihi- czyszczenie i smarowanie Edytowane 5 Marca 2017 przez Andan 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A po za wszystkim gratuluję serwisowania ... ja się jednak chyba nigdy nie odważę toż to tylko kilka śrubek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Smaruje Mariusza Steeza 103 HL.- zaglądamy do środka:- koło zębate i pinion:- wormshatf:- niespodzianka i wymiana na nową - nieład artystyczny: - finish Edytowane 9 Marca 2017 przez Andan 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zyga102 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Najważniejsze, że nic na stole nie zostało. Adrian...Gratuluję ! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Dzięki Zyga102 . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tytuł powinien brzmieć "daiwa bez tajemnic " , albo "wyprawy do wnętrza". Swoją drogą wreszcie się specjalista ujawnił,lepiej późno niż wcale. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Tytuł powinien brzmieć "daiwa bez tajemnic " , albo "wyprawy do wnętrza". Swoją drogą wreszcie się specjalista ujawnił,lepiej późno niż wcale. Rzekł Wyznawca Morrumizmu Kupiłbyś sobie w końcu porządny multiplikator 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mariusz porządny to okrąglak a nie plaskacz, w daiwe okrąglaczki są seksowne ale nie w mojej wadze chodzą. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi