Andan Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Kupiłbyś sobie w końcu porządny multiplikator W poprzednim sezonie obiło mi się o uszy w/w hasło. Długo nie trzeba było czekać. Paweł kupił ... jeszcze jednego Morruma hehe. Spotykamy się w weekend ... i patrze co on tam taszczy, a tam taki cukierek Edytowane 9 Marca 2017 przez Andan 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) W poprzednim sezonie obiło mi się o uszy w/w hasło. Długo nie trzeba było czekać. Paweł kupił ... jeszcze jednego Morruma hehe. Spotykamy się w weekend ... i patrze co on tam taszczy, a tam taki cukierek Morrum .jpgMorrum01 .jpgMorrum02 .jpgBajka prawie jak moja Ringa SSS tyle że ładniejszy te ABU no i unikat Edytowane 9 Marca 2017 przez rothen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) no i unikat Zgadza się Tomku ????... sygnowany przez Pana Ito ???? Edytowane 9 Marca 2017 przez Andan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Zgadza się Tomku ... sygnowany przez Pana Ito Ito mi to lotto Po Twoim serwisie to nie tylko Megabassy potrafią dale miotać 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To super. Ciesze się, że jesteś zadowolony ????. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Na stół trafił Mariusza Alphas. Główce cele to smarowanko, instalacja łożyska na "wormie" oraz adaptacja szpuli z Ali. Tutaj dodatkowo nastąpi wymiana łożyska na szpuli gdyż chińskie nie nadaje się do niczego. Trzeba będzie jeszcze przesmarować rotor szpul. Po smarowaniu działa elastyczniej i nie wydobywa się z niego plasticzany pogłos. Na razie pierwsza część, czyli smarowanko i upgrade łożyska - pokaż kotku co masz w środku:- pinion, koło zębate oraz podparcie osi (trzpienia),- instalacja łożyska:- całość nabiera kształtów:- pozostało ogarnąć szpulę z Ali...: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Muchas gracias Mr.Adrian 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Proszę bardzo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 O i to pełna profeska , klient na bieżąco ogląda swój serwisowany sprzęt. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Pełna profesja to online :-) tak jak u mnie w pracowni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Pełna profesja to online :-) tak jak u mnie w pracowni.To dawaj to online niekoniecznie z pracowni Edytowane 10 Marca 2017 przez rothen Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Serwis młynków z czarna kanapa w poczekalni ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Serwis młynków z czarna kanapa w poczekalni ?Skąd wiesz, że jest czarna kanapa? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
brig Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Wysłane z mojego SM-G850F przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) Dzięki chłopaki , teraz będę wiedział jak umeblować przedpokój Edytowane 10 Marca 2017 przez Andan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Skąd wiesz, że jest czarna kanapa?Koleżanka mówiła że bywa na smarowaniu xD 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Ciąg dalszy, adaptacja szpul Ray Studio do Alphasa:- usunięcie kiepskiego łożyska, adaptacja nowego klasy premium (delikatnie wyżej niż standard abec7)- wagowe zboczenia heh :- - efekt końcowy: Edytowane 11 Marca 2017 przez Andan 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 (edytowane) Cacy Dzięki Adi Edytowane 11 Marca 2017 przez maniek1972 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Proszę bardzo Mariusz 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Adaptacja szpuli Ray Studio do IS63L. Konradowi zależało na obsłużeniu przynęt boleniowych oraz możliwości używania przynęt w okolicach 3 gram. Chińskie łożysko z automatu wymienione na nowe klasy premium. Dodatkowo przesmarowałem rotor aby pozbyć się plastikowego pogłosu klika. - wagowe zboczenia - efekt końcowy: Edytowane 12 Marca 2017 przez Andan 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kondzio 77 Opublikowano 12 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 (edytowane) Oczywiscie Wielkie dziękuje się należy :)I nie omieszkam skorzystać w przyszłości z Twoich doświadczeń. Pozdro. Edytowane 12 Marca 2017 przez kondzio 77 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 12 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2017 Proszę bardzo Konrad . Zatem do usłyszenia Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Adrian łożyska premium to jakiej są marki i jeżeli można wiedzieć gdzie je zamawiasz, po za tym świetna robota :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Dzięki. Łożyska są produkcji japońskiej. Oni najwyższą klase wykonania określają jako premium lub ultra precision.Jeśli chodzi o marki to moje ulubione IXa, Slp, Zpi czy jeżykowe. Niestety swojego źrodła nie mogę zdradzić lecz jeżeli wygooglesz bez problemu znajdziesz je wszedzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pol50 Opublikowano 13 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Rozumiem że nie chcesz ujawniać swojego źródła, to może zamówisz dla mnie łożyska na szpulę Alphas 105 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi