Andan Opublikowano 13 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Marca 2017 Nie ma problemu, podałem Ci mój numer na priv. Przedzwoń i powiedz mi jakie dokładnie potrzebujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 17 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2017 (edytowane) Trafiła do mnie jedna z moich ulubionych konstrukcji. Celem głównym było zakropienie łożysk, usuniecie starego i nałożenie nowego smaru, adaptacja szpuli z Ali.., osadzenie łożysk Air BFS, dress sup w kolorze royal purple. - usunięcie zużytego smaru- czyszczenie- dołożenie łożyska na wormie oraz przesmarowanie:- łożyska na szpuli AIR BFS, - dress up- dress up śrubki trzymającej prawy side plate:Tutaj miałem ciekawą sytuację. Pierwszy raz spotkałem się z niekompatybilną śrubką od jeża. Myślałem że uszkodziłem gwint instalując E ringa, lecz okazuję się że śrubka jest źle spasowana. Wkręca się na pół obrotu po czym się blokuje. Fabryczna działa bez zarzutu oraz kilka innych wziętych z moich px'ów. Natomiast ta pasuje tylko do jednego z moich. W innych chodzi ciasno natomiast w jednym w ogóle się nie wkręca. Musiałem wrócić do fabrycznej. Dodatkowo na śrubce brak wyżłobienia na klips e ring blokujący sprężynkę. Ciekawa sytuacja, ale każdemu się zdarza. . - efekt końcowy: Edytowane 17 Marca 2017 przez Andan 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Cisza tu jakaś się zrobiła ,co tam panie w warsztacie? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Paweł ale miałeś nosa . Dzisiaj wyrzucałem plastikowe tuleje z tarantuli Wojtka . Młynek dostał dwa łożyska na wormshafta oraz dwa w knoby 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Coś przeczuwałem że praca wre. Młynki , przynęty , druga głowa i dwie ręce sobie przeszczep albo daj się sklonować. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 (edytowane) Bedziesz musiał częściej na kawe zaglądać albo i dwie. . Support zawsze się przyda Edytowane 23 Marca 2017 przez Andan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Paweł ale miałeś nosa . Dzisiaj wyrzucałem plastikowe tuleje z tarantuli Wojtka . Młynek dostał dwa łożyska na wormshafta oraz dwa w knoby Jupi! Pozostaje czekać na listonosza 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HIFI Opublikowano 23 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 @Andan wymieniałeś w Tatuli w knobach podkładki na cieńsze? Ja jak zamieniłem w swojej Tatuli tulejki na łożyska MR74ZZ w knobach, to było za ciasno i musiałem wrócić do tulejek bo nie mam cieńszych podkładek 4x6x0,1mm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2017 Nie. Wszystko gra bez wymiany podkładek. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2017 Steez Roberta podczas liposukcji - stary smar:- body po czyszczeniu:- koło i pinion po czyszczeniu:- wormshaft i koło zębate po czyszczeniu:- świeże smarowidło: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 25 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2017 Przyszła kolej na Roberta predatora. Tak mi się ta Z'tka skojarzyła gdy ściąłem jej czapkę - żółta plecionka opluła wszystko wewnątrz- po myciu:- świeże smarowidło - ready 9 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Ale ona jest ładna ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ale ona jest ładna ...I ja lubię takie ładne a w dodatku ... trudne do zdobycia 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 O poranku działa to pozytywnie na wyobraźnie - zwłaszcza, że idzie wiosna 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 I ja lubię takie ładne a w dodatku ... trudne do zdobycia Tak ładne i trudne do zdobycia - to jest to, aż się chcę nasmarować później ... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rd1_68 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 O poranku działa to pozytywnie na wyobraźnie - zwłaszcza, że idzie wiosna Właśnie, nasza wyobraźnia - co by to było , jakby nas jej pozbawili 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Jest i pierwsze ABU - koło oraz pinion po wyczyszczeniu:- trzepień:- smarowanie:- Foto do albumu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 "Dezajnowo" ABU to jakoś nie mój klimat, ale szanuje 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Tolerancyjnym trzeba być więc szacun i dla Ciebie Rafale 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 (edytowane) "Dezajnowo" ABU to jakoś nie mój klimat, ale szanuje Nikt nie jest doskonały ... o gustach nie dyskutujmy Edytowane 27 Marca 2017 przez BOB1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Nikt nie jest doskonały ... o gustach nie dyskutujmy Robert, masz rację jednak jak się przyjrzeć, zastanowić to płaskie ABU mało skandynawskie w swojej formie. Więcej w nich Sifu Tse jak Ragnara Lodbroka... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 27 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2017 Ahhh te zęby w Z'ce... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2017 (edytowane) Rozbierałem Pana Ito. Misja taka w której dołożone zostało łożysko na wormie oraz tradycyjnie mycie i smarowanie:- myju myju:- dołożenie łożyska na wormie:- smarowanko- sweet focia: Edytowane 29 Marca 2017 przez Andan 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2017 Upgrade HRF Jarka w łożyska na wormie: 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi