Andan Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2017 Bardzo popularny młynek - Tarantula . Tym razem Krzysztofa Type R. Standardowo smarowanie plus dołożenie łożysk na przekładni ślimakowej wodzika 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 (edytowane) Luna umyta i przesmarowana Następny po niej był Aldebaran: Edytowane 9 Kwietnia 2017 przez Andan 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jutro moje fruną. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2017 Jutro moje fruną.Oki doki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Grzegorza cukierki, przesmarowane i gotowe na majówkę Revo Premier:Ambassadur C3 4601: 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piatras Opublikowano 10 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2017 no fotograf z pana wyszmienity, ale czym sie smaruje wszystko ? alchemia to nie zawszie wsędzie pasuje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Mam bardzo bardzo podobne zdanie na ten temat Piatasie . 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Viridis7 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 (edytowane) :) ..... Edytowane 11 Kwietnia 2017 przez Troutpassion Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Grzegorza cukierki, przesmarowane i gotowe na majówkę Revo Premier:Premier 01.jpgPremier 02.jpgPremier 03.jpgPremier 04.jpgAmbassadur C3 4601:Abu 01.jpgAbu 02.jpgAbu 03.jpgAbu 04.jpgAbu 05.jpgDzięki Adrian, super to wygląda, a zwłaszcza korba przy 4601... Jeszcze raz dzięki!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 bardzo fajnie to wszystko dokumentujesz ,z wielka checia ogladam twoja prace 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzięki chłopaki ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Dzięki Adrian, super to wygląda, a zwłaszcza korba przy 4601... Jeszcze raz dzięki!!! A....... to Giepolka Abusie okrąglaczek fajniusi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepol Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Kwietnia 2017 Mariusz , będziesz mógł Go zobaczyć w realu na Żarnowcu....... , i nawet dam Ci go " pomacać ".. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Na stół trafił Shimano Adama. Smarowanie i wymiana łożysk na szpuli, przekłądni ślimakowej, pinionie, wałku i trzepieniu.- czyszczenie środka- instalacja nowych łożysk- powłoka nowego smaru:- sweet focia: 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mój CC 201DC JDM kręci od 2008 roku na oryginalnych łożyskach, firmowe Shimano odkryte (podparcie szpuli). 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Mam nadzieję, że w moim CC 101 DC z 2012 łożyska też tyle wytrzymają 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 To może Andrzejku najwyższy czas wysłać mutisia do Adrianka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Swoje multiki, kije, Małżonkę nie oddaję w obce łapy... 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Swoje multiki, kije, Małżonkę nie oddaję w obce łapy... I tak trzymać. A mi nie pozostaje nic innego jak brać przykład z starszych bardziej doświadczonych kolegów 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hose4ras Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja swojego kija daje w łapy małżonce, żeby troche pojigowała ???? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Na stół trafił Shimano Adama. Smarowanie i wymiana łożysk na szpuli, przekłądni ślimakowej, pinionie, wałku i trzepieniu.Shimano 201 DC 01.jpg- czyszczenie środkaShimano 201 DC 02.jpg- instalacja nowych łożyskShimano 201 DC 03.jpgShimano 201 DC 04.jpgShimano 201 DC 05.jpg- powłoka nowego smaru:Shimano 201 DC 06.jpg- sweet focia:Shimano 201 DC 07.jpg Ten multik ma słabe firmowe okładziny hamulca, wymiana na Carbontex-owe daje przyrost mocy - warto rozważyć taką opcję... Po za tym świetna maszynka. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Dzięki za cenne uwagi Andrzej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2017 Ja swojego kija daje w łapy małżonce, żeby troche pojigowała Czyli takie wędkowanie w stawie hodowlanym 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Mój CC 201DC obecnie obsługuje wahadła i to większe gabarytowo. Firmowe okładziny były za słabe jak dla mnie przy siłowym docinaniu blachy w granicach 30-50 gram. Dzięki Koledze z forum ściągnąłem sobie dwa komplety Carbontex-owe i poczułem przyrost mocy w hamucu walki o jakieś 50%. Koszt niewielki a usprawnienie znaczne. Fotka pokazuje czym obecnie rzuca 201DC, Ryoga 1016HL jako "osoba" towarzysząca. Przy konkretnych gabarytach skupionej masy mało co przebije Ryoga 2020, stąd usilnie próbuję ponownie zdobyć ten młynek w stanie nowy lub "igła" jak to mówi się na forum. Miałem okazję bawić się nowym CC 401, nie powiem - fajny, jednak stara seria ma to coś co czyni je niezastąpionymi, zrezygnowałem... Pozdro. 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adski Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Kwietnia 2017 Andan jak będziesz zamawiał jakieś pierdoły to ogarnij te okładziny do mojego bzyka Gdzie znajdę takie ładne blachy? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi