Skocz do zawartości

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

Jednak napiszę tutaj na forum by nie było, że takie cukierki wszystkie wychodzą.

CC201dc został niepoprawnie złożony odstawała gwiazda hamulca i nie działał prawidłowo spust przy rzucie.

Na moje sugestie o błędzie w rzemiośle dostałem prostą odpowiedz:

""Ale" "moze" no kurcze chlopaku skoro wiesz lepiej to po co wysylales do mnie Twoj sprzęt. "

Młynek już został "poprawiony" przez sprawniejsze rączki i mam nadzieję na weekend nad wodą.

pozdrawiam i wielu rybek życzę.

A już przez szlachetne gardło nie przeszło, ze chciałem ponownie sprzęt złozyć i zobaczyć co zrobiłem zle. A pajacowanie na prive uciełem zacytowaną ripostą. Cieszę się, że sobie poradziłeś. Dalsze komentarze sobie daruje. Również życze wody pod killem.

Pozdrawiam.

Edytowane przez Andan
  • Like 4

Można zmienić sam pierścionek. Nawet wiem kto maluje lecz koszt pojedyńczej sztuki przekracza zakup nowej sztuki. Pisząc sztuki mam na myśli cały wodzik np slp works.

Sam o tym myślałem lecz przełożyłem temat na zimę. Może sie uzbiera wiecej. Obecnie dzięki Rafałowi mam czerwony :). Mam jeszcze nowy złoty slp jak to Twój kolor to się zdzwonimy. ????

Edytowane przez Andan
  • Like 1

Adrian delegacja to same zalety.zkołuj sobie podróżny zestaw narzędzi ibędziesz miał objazdowy punkt smarowania młynków.Było kino objazdowe tooże i być smarowanie objazdowe a w Twoim wykonaniu to można nawet pisać odlotowe smarowanie.

• Like 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...