Andan Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wojtek, ja wierzę Ci na słowo ????. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek gżybek Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Bantama musowo postawić na nogi.to super młynki.mam 3 sztuki i na inne nie zamienił bym.nie do zdarcia.np tatula mając tyle lat co moje bantamy to będzie tylko na zdjęciach. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 (edytowane) Bantama musowo postawić na nogi.to super młynki.mam 3 sztuki i na inne nie zamienił bym.nie do zdarcia.np tatula mając tyle lat co moje bantamy to będzie tylko na zdjęciach.Święte słowa Krzysiu Ale Steez-y jeszcze będą Edytowane 16 Czerwca 2017 przez maniek1972 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 16 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wojtek ma Batmana Black Magnum 100 GT ???????????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 16 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2017 Wojtek ma Batmana Black Magnum 100 GT Na szczęście nie wiem co oznacza "Black Magnum 100GT" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Adrian ty "uże wiernułsja"? Można słać katuszku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 19 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Można, można. ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemfish Opublikowano 19 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2017 Bogu dzięki! Jutro ślę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 A ja dzisiaj nawiedziłem Adiego i parę cukierków obejrzałem. Nawet na jednego pewnie bym się skusił,pokaż jakieś foty,żeby inni mogli też popatrzeć. Szczególnie przypadł mi do gustu jeden megabass. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Uuuu, Pawełku, lekki odwrót od okrąglaków, czy też ten MB okrąglak? Zakochany w ABU nigdy nie byłem. Sentyment przegrał z kulturą pracy.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 Płaskie jest profanacją ,więc odpowiedź masz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Pamiętaj o jednym. Profanacje w castingu są dwie.Płaskie i okrągłe. Osobiście, jakby nie patrzyć, jestem profanatorem.Łowię na jedno i drugie :lol:Dla prawdziwego castingowca to abecadło. Edytowane 20 Czerwca 2017 przez Novis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) Piotrze i Pawle, co Wy gadacie?! to jak dyskusja nad wyższością Wielkiej Nocy w kontrze do Bożego Narodzenia. A przecież i plas\kie i okrągłe multiki mogą być super albo do d...y! To dokładnie tak samo jak z kobietami płaskie czy okrągłe ... co za różnica?! Musza dobrze leżeć w dłoni, fajnie kręcić .... Edytowane 20 Czerwca 2017 przez BOB1 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 22 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Paweł w wolnej chwili złapie aparat i zrobię kilka zdjęć .Piotruś jeden to Megabass a drugi Daiwa Ito, trzecim już się podzieliłem, aczkolwiek jak masz ochotę to, którymś się podzielę. Sobie zorganizuje następnego.Te mono to można napisać taki mariaż połączenia lekkości i trwałości okrąglaków, jak to ma się w przypadku np.: Morrumów oraz technologii Daiwy (Magnetyk). Dla mnie główna zaletą jest waga (200 gram), świetna maślana praca oraz rozmiar, który mieści się w moich małych łapkach. Sprzęcik na lata tak jak poczciwe maszynki Morrumki, C-vz, Milionerki czy Luny. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 22 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2017 Do tego towarzystwa dopisać można śmiało shimaniaki CC. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zbudowałem pikselioze dla kolegi. Części pochodzą z mojej prywatnej kolekcji. Główny cel to komfort przy 4 gramach oraz odmłodzenie konstrukcji. Wodzik i przekładna slp, szpulka i'ze factory, łożyska BB, korbka alu od steeza i to chyba najważniejsze elementy. Jedna z moich ulubionych konstrukcji . Wiem że to nie koniec, jak fundusze pozowlą będzie czarny dressapik 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Jaki smar i oliwkę stosujesz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 29 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2017 Osa;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Coś pięknego ???? Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Na żywo trzeba obejrzeć, yellow pearl metalic robi wrażenie. Taki Bumblebee Edytowane 30 Czerwca 2017 przez welpa1809 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 Bumblebee niezle brzmi i lata jak osa wokół nosa powodując częstsze spalanie e-papierosa. ✌✌✌ 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 (edytowane) Paweł w wolnej chwili złapie aparat i zrobię kilka zdjęć Edytowane 1 Lipca 2017 przez Andan 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spini Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 A czy taki Shimano Scorpion DC7 w wolnej chwili też mógł by u Ciebie zagościć? Być może na pełen upgrad-e Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2017 A czy taki Shimano Scorpion DC7 w wolnej chwili też mógł by u Ciebie zagościć? Być może na pełen upgrad-e Nie widzę żadnego problemu. ???? Kwestia zgrania. ✌ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi