PILOT Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Fajny ten Steez ale te fabryczne barwy - aż się ..gać chcę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 (edytowane) Czarnego jeszcze nie wypuścili ma rynek... Jeśli o to chodzi Edytowane 23 Listopada 2017 przez Andan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 No tylko o to chodzi, ale NEW16 AntaresDC też mi przypasował szatą... 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 A tak myslałem ????. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 23 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2017 Kto mnie poznał to wie, że mam korbę na punkcie BLACK:). Sorki za off.. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2017 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 26 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2017 Kto blues'a w weekend czuje ten sprzęt smaruje ????????✌ 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Tak podjechałem dzisiaj do Adriana a tam jak zwykle same cuda do oglądania, jakoś mi nie po drodze z daiwami ale nie mówię nie. Jak nie patrzył to sfociłem warsztat,chyba nie będzie miał za złe że odsłonię trochę tajemnic. Edytowane 28 Listopada 2017 przez welpa1809 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Cholera, mam taki sam czerwony wkrętak ... a jeszcze nigdy nie rozkręciłem żadnego multika?! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Pora zacząć ,podrzucić parę linków do manuali ????. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 ... podrzucić Ci parę linków o konserwacji obrazów ? 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 (edytowane) Zapewne by się to tak skończyło http://wiadomosci.onet.pl/religia/kobieta-odrestaurowala-fresk-na-wlasna-reke-jezus-przypomina-goryla/5md5eq napewno nie lepiej. Dobra koniec kasztanów. Edytowane 28 Listopada 2017 przez welpa1809 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 28 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Gdzie drwa rąbią, tam wióry lecą... Gdzie Adrian tworzy... tam fajne odrzuty można przygarnąć... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2017 Ten czerwony wkrętak to jest Pawła , wziął go do pokręcenia w swoim cukierku . Gdy nie patrzał, też sobie pstrykałem kilka fotek hihihi Piękny cukierek, praca masełko aż nie chcę się łapki oderwać . 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Mało jest u nas takich cukiereczków [emoji2] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 29 Listopada 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 Ten czerwony wkrętak to jest Pawła , wziął go do pokręcenia w swoim cukierku . Gdy nie patrzał, też sobie pstrykałem kilka fotek hihihi Abu Morrum SX1601C Ultra Mag S2b.jpg Abu Morrum SX1601C Ultra Mag S2c.jpg Piękny cukierek, praca masełko aż nie chcę się łapki oderwać .Cholera! Szybko przyleciał! Wygląda elegancko.Elegancki Morrumek dla eleganckiego Chłopaka No dobra ....Jest za je bis tyyyy!! Graty Paweł !! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 29 Listopada 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2017 W dalszym ciągu serwisowo, obudowa t3 Air po umyciu 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Kto smaruje ten na przekładni zębów nie poczuje 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Sprężaj się z robotą ,w piątek na ???? jedziemy. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Sprężaj się z robotą ,w piątek na jedziemy.Zostaw te Okunie w spokoju 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Zostaw te Okunie w spokoju Jadę jak zawsze towarzysko bez spinki ,łowienie okoni to niejako przy okazji ????. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2017 Rozgrzewam nadgarstki na piątek piątunio i grzebie w szafie... muszę odszukać ciepłe galoty 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 To ciekawe, że nie każde "polubienie" cieszy?!Adrian, sorki za 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Miałem klepnąć "Lubię to", ale w dobie multi -kulti, to napiszę, że z Was super chłopaki! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2017 Wojtek, nie Ciebie miałem na myśli !!! 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi