Andan Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Już się przyzwyczaiłem ze wpadłem z tym jak śliwka w kompot haha. Tomek podobno małe jest piękne hihi. Limit czeka grzecznie na Ciebie ???????????? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 30 Grudnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 (edytowane) Nie mieszaj do tego śliwki My wszyscy jesteśmy trochę je....ci na punkcie multiplikatorów A małe jest kwestią oczywiście gustu Już się przyzwyczaiłem ze wpadłem z tym jak śliwka w kompot haha. Tomek podobno małe jest piękne hihi. Limit czeka grzecznie na Ciebie Edytowane 30 Grudnia 2017 przez rothen 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 30 Grudnia 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2017 Hahaha, zgadza się, takie hobby 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 VW Passat i Skoda Octavia i wszystko gra i trąbi bo najpopularniejsze są w kombi 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Nie wiem o czym piszesz ale lubię to ???? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 7 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 Młynki równie popularne wśród Baitcastingowców co wspomniane modele aut u tzw.: "Kowalskiego" 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 7 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2018 (edytowane) Tatula w tdi???? Kombi z zasady stawia na pojemnosc. Ale i tak wszyscy pchaja szpule od hetchbacka???? Edytowane 7 Stycznia 2018 przez bartuch5473 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Złoto dla zuchwałych (Kelly's Heroes) - nie, nie to tylko Calcutta Conquest podczas serwisu hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Złoto dla zuchwałych (Kelly's Heroes) - nie, nie to tylko Calcutta Conquest podczas serwisu hehe CC.jpg Ale wstrętny kolor ???????????????? . 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Kolor z Jukonu i rzeki Kondike hehehe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 ..."Złoty Ząbek"... 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Stara ladniejsza???????? ale liczy sie wnetrze???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Miałem przyjemność oglądać jeszcze taką z "jakimiś" kabelkami miedzianymi w środku 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) Noooo ... to, to ja rozumiem! Dyskrecja i elegancja, jak by "Dyskretny urok burżuazji" (po za wszystkim polecam film pod tym tytułem)Myślę Adrian (tak na intuicję), że powinieneś poświęcić temu sprzętowi, szczególna uwagę i zaangażowanie ... i nie mówię tego bez osobistego interesu Edytowane 11 Stycznia 2018 przez BOB1 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zaiste, dyskretnie i z pełnym urokiem tchnęła w moim kąciku smarów i substancji oleistych wiele ciekawych obyczajów, teraz już odpoczywam i z miską pełną "studenckich przekąsek" szperam pilotem wyszukując tytułowego filmu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 (edytowane) ...tak dla ułatwienia, reżyseria Luis Bunuel ... nie jest to kino proste i oczywiste Edytowane 11 Stycznia 2018 przez BOB1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 11 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Stycznia 2018 ... pozycja odszukana i nawet gromada gapiów się znalazła 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pozycja okrągła dostosowana do UL już nie tylko fizycznie a i techniczne . Świerze smarowidła nałożone - multisie czekają na początek lutego zwarte i gotowe 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 I po takim putzen machen trzeba będzie białe bawełniane rękawiczki kupić i używać ????????????????. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 ...może nie używać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Pikne te morrumki. Te maszynki wyglądają na pancerne tak na pierwszy rzut oka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 ...może nie używać? Robert ty tak na poważnie ???? ????????????????. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nales Opublikowano 14 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 ...może nie używać? Postawić za szkłem dla zwiedzających hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 14 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2018 Parę białych rękawiczek będę miał to się podzielę, multik jakiś też się znajdzie do macania tymi białymi łapkami, z gablotą to już będzie ciężko, a zwłaszcza szklaną. Hehehe. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 15 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2018 Jak przyjedziemy to po kilku głębszych osadzimy go na dnie butelczyny niczym marynistyczny model To będzie myślę dobra alternatywa do "gabloty" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi