bartuch5473 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Opisze na pewno???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 ???????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Dla tak smakowitego tunningu jestem w stanie założyć rękawiczki. Tym bardziej, że ... i tak zakładam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 White Phyton Gen2. w poniedziałek będzie już u swojego właściciela 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Piękna zabawka gratulacje dla właściciela ;> Waga robi wrażenie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yamakato Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Dzięki Podobno "Diabeł" tkwi w szczegółach . Mały dress'upik CC BFS HG 01.jpg CC BFS HG 02.jpgco to za knoby? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 23 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Wow Wow Wow, Adi Ty to potrafisz[emoji4]Myślę że właściciel będzie bardzo zadowolony [emoji106]w końcu..... znam człowieka[emoji6] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 23 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2018 Dzięki Manieq ????????????. Mam nadzieję ze tak, robiłem go z pieczołowitą starannością ????. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Choinka ubrana w Twoje młynki,wyglądałaby przepięknie 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biker1 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Choinka ubrana w Twoje młynki,wyglądałaby przepięknie Ale tylko przez chwilę potem by zrywali jak dzieci cukiereczki Fach kolego masz w ręku wielki muszę Ci moje Abu LT podesłać na remoncik po trzech latach należy się 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stary-jary Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ale tylko przez chwilę potem by zrywali jak dzieci cukiereczki Fach kolego masz w ręku wielki muszę Ci moje Abu LT podesłać na remoncik po trzech latach należy sięDokładnie tak jak mówisz U mnie też się coś do remontu znajdzie.Pytanie czy Kolega znajdzie czas,pewnie zawalony robotą po uszy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dokładnie tak jak mówisz U mnie też się coś do remontu znajdzie.Pytanie czy Kolega znajdzie czas,pewnie zawalony robotą po uszy Po uszy to nie ale do brody to już sięga. Dzisiaj jeszcze nabył nową zabawkę i kiedy znajdzie na nią czas , chyba dwa etaty go czekają ????????????????. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 To się wprawiaj Pawełek pod okiem Mistrza. A nuż na czeladnika Cię weźmie. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Adi chwal się, co kupiłeś [emoji6][emoji848] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Ale na majówce Maniuś. Ciekawość to pierwszy stopień do.......... Dalej nie pamiętam. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 To się wprawiaj Pawełek pod okiem Mistrza. A nuż na czeladnika Cię weźmie. Wolę czas na rybach spędzać. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Zimą też? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Zimą też? Do końca grudnia na łódce ,później pstrągi i pewnie od jutra znowu łódka . Pogoda jakaś łaskawa,trzeba to wykorzystać. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 24 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Przemek (lubię to), Ty się na ryb jakiś gotuj. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 24 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2018 Dzięki chłopaki ????????????. Grafik napiety lecz damy radę. Jak to dużych chłopiec jak się na cieszę to się pochwalę Na majówkę bedzie jak znalazł ???? 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupiec Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2018 Polecam kolegę !Bardzo dobra robota 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 20 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2018 (edytowane) Piotrek pochwalisz się jak będziesz miał skończony projekt ?Malowanka ukończona. Jacek zrobił go na czarny połysk. Wszystko chodzi, jak trzeba. Fajnie mieć multik, którego nikt prawdopodobnie w Polsce w takim wydaniu nie ma. Minus ( dla mnie nie) jest taki, iż został po malowaniu no name. Zero napisów. Ale może to plus . Ma u mnie dożywocie. Pomyślę jeszcze nad korbką. Ale muszę to z Tobą, Adi omówić. Przepraszam Cię, iż zamieszczam Blacka w Twoim wątku, ale tu jego temat się zaczął i obiecałem.Oto on, czyli Scorpion 1001 z burgunda na połyskliwą czerń: Edytowane 20 Kwietnia 2018 przez Novis 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Czarne jest piękne.Super.Też bym pomyślał o korbie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jest piękny, mogłeś jeszcze korbkę na czarno trysnąć[emoji16]Klasyk to zawsze klasyk [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Jest piękny, mogłeś jeszcze korbkę na czarno trysnąć[emoji16]Klasyk to zawsze klasyk [emoji106][emoji123] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu TapatalkaEeetam czarna korbka, złota dodała by prestiżu [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi