BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...czarna! i do tego obowiązkowo w macie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Coś się pomyśli. Dzisiaj było rozdziewiczenie Blacka. Dwa okonie po 30 centymetrów. Już go kocham. To ta czerń 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Coś się pomyśli. Dzisiaj było rozdziewiczenie Blacka. Dwa okonie po 30 centymetrów. Już go kocham. To ta czerń [emoji38]Piotrek mówię ci ZŁOTO będzie prestiż nad wodą!!!! [emoji6][emoji11][emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Nie, Piter, złota nie będzie. Dzięki, Panowie, kończymy temat i nie zaśmiecamy Adrianowi wątku. Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Novis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 ...czarny mat! tajemnicza elegancja!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Ja proponuje zielony. Rzuca się w oczy i prowokuje pytania w stylu „Paniee a co to tam masz? A co to takie wymyślasz?” Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo. A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pikeft Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) A ja będę za złoto i diamenty myślę że brały by na tą korbę [emoji16][emoji16][emoji16] dobra więcej nie zaśmiecam [emoji6] Wysłane z mojego HUAWEI VNS-L21 przy użyciu Tapatalka Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez pikeft Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 21 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2018 (edytowane) Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo.A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. Adrian, docisk przy tym czarnym kolorze mnie się bardzo podoba. Nie ruszę go. Korbkę wymieniłbym chociażby z powodu małego rozstawu. Najlepiej na czarną, choć o centymetr z większym rozstawem(mogą być dwa) i fajnie, jakby była z otworami ( taka perforowana częściowo). Nawet mnie z małymi dłońmi zdarza się, iż wolny knob obije się czasami o nasadę kciuka. Ten centymetr dużo by zmienił. Zaznaczam, rozstaw między wewnętrznymi krawędziami knobów w Scorpionie 1001 wynosi ledwie 5,5 cm. Rozstaw między osiami knobów 7 cm. Adi, jak możesz, rozeznaj temat w tej kwestii. Edytowane 21 Kwietnia 2018 przez Novis Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Kilka modyfikacji sprzyjających BFS. Projekt umożliwiający rzucanie 1.5 gramowymi przynętami w komforcie skupionej masy zakończony. Oto efekt: 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką cudo! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 5 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką cudo! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDzięki. Jeszcze chwilka i też będziesz schodził swoją Te trójką do tych okolic . Powyższa szpula wraz z mikrobalami naprawdę otwiera magiczną granicę grama, przy dobrze zbudowanym zestawie można zakochać się w cascie raz jeszcze 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PILOT Opublikowano 5 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2018 Dobra zabawa i świetny efekt???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 Siema, Co to za szpulka? Chciałbym taka do Daiwa SS Air. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Niestety ss air jest skończoną konstrukcją i nie ma możliwości adaptacji do niej szpul o nizszej masie własnej. Jeśli chcesz zejsc niżej musialbys pomyśleć o zmianie konstrukcji w sensie multiplikatora. Muszę przemyśleć sprawę jednego multika. Myślę ze bedzię dobrym zastępstwem dla Ciebie. Dam znać. Edytowane 10 Maja 2018 przez Andan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BUBUATQ Opublikowano 10 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 A co to za szpulki na tych multikach twoich Andan? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 10 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2018 (edytowane) Wiesz co zależy które, tą o którą pytasz kolega mi importował z JDM. Edytowane 10 Maja 2018 przez Andan 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 15 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Klasycznie, czerwony wycięty, czarny wklejony - Alphas 105 SHL + karbon w "handlu" 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafał S. Opublikowano 15 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2018 Subtelnie i elegancko :-) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
domingo95 Opublikowano 20 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Klasycznie, czerwony wycięty, czarny wklejony - Alphas 105 SHL + karbon w "handlu" Team Andan - Alphas.jpgWygląda znajomo. Już po testach. Podziękowania dla Adriana, za fachowe porady i usługę. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2018 Cała przyjemność po mojej stronie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 14 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2018 Wątek został zamknięty na życzenie autora. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi