Andan Opublikowano 26 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2018 A poczekaj cierpliwie to zobaczysz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucks_one Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Morrum musi mieć spust ???? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 27 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2018 Zgadza się Tomek, spust jak dobry biust - musi być ????✌???? 5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 Serwis Alphasa plus dołożenie korby karbonowej oraz secik przynęt pod BFS 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Stycznia 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2018 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/3042-pstrągowy-casting-czy-to-możliwe-nowy-artykuł/?p=2304399 Chłopaki odgrzali ultra lightowego kotleta i przy okazji posiadania kilku części zaswitał pomysł na zbudowanie młynka. Zobaczę co uda się złożyć. Edytowane 28 Stycznia 2018 przez Andan 6 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 28 Lutego 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Nie było okazji aby wrzucić... Spotkaliśmy się z Pawłem przy Morrumowej kawie 12 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 28 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2018 Poszło grubo ale w domu przy przeglądaniu morrumków odkryłem ciekawą rzecz. O tym jutro muszę to jeszcze sprawdzić. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Kuźwa, te Morrumki mają coś w sobie [emoji7][emoji7][emoji7] Wysłane z mojego HTC One M9 przy użyciu Tapatalka 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Poszło grubo ale w domu przy przeglądaniu morrumków odkryłem ciekawą rzecz. O tym jutro muszę to jeszcze sprawdzić.Naprawdę jesteś gotów opowiadać na publicznym o tak osobistych doświadczeniach???!!! (mimo swojego wieku ... domyślam się ) 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 (edytowane) Pewnego razu urodził się pomysł w głowie, a dodatkowo odgrzany kotlet w wątku ultra lightowym ruszył wyobraźnie. W kolekcji magazynowałem części na projekt lipieniowy, więc baza była. Czarny px68 kilka sezonów wstecz przełamał lody więc zachciało się białego. W tym pomogło profesjonalne studio Fishing Color. Poraz kolejny Jacek staną na wysokości zadania. Gdy już miałem komplet części Paweł przywiózł wiertarki i tuz po Morrumie złożyliśmy BFS'owego niskoprofilowca. Jak to Witold rzekł biały pyton i tak został. Oto White Phyton hahaha . Łączna masa 145 gram, przełożenie 7.5:1, szpula ultra lightowa BFS z rotorem Air, body dostosowane pod kątem łowienia na plecionki, malowanie Fishing Colors - biała perła z efektem niebieskiego chromu, którego nie potrafię uchwycić na foto, łożyska slp, korbka SLP Yokohama Edition Limited, Knoby Slp Limited, łozyska SLP BB. Wejdzie on w miejsce czarnucha który już pojawił się na giełdzie. Edytowane 1 Marca 2018 przez Andan 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeniowy Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Zaczynam mieć...niebezpieczne wizje związane z moją Pixy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 1 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Niebezpiecznie to będzie jak opowiesz o niej swojej drugiej połówce pomarańczy... hehehe 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Na żywo to młynek petarda,zarówno wizualnie jak i użytkowo. Nowy projekt w mojej głowie się już urodził. 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Adrian, widziałem u Jacka, jak się suszyło to białe body. Teraz suszy się moje, ale czarne, też z efektem kameleona. Czarny skorpion. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Piotrek pochwalisz się jak będziesz miał skończony projekt ? 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xiaou Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Kolejne perełki od Adriana. Aż się cieplej zimą robi jak się takie cukierki ogląda Może i z mojego px z czasem coś fikuśnego powstanie ;> Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Piotrek pochwalisz się jak będziesz miał skończony projekt ?No baa, oczywiście, ale tak jak Adrian pisze, ciężko to będzie uchwycić na zdjęciach. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Bo to „czeba wideło” w swietle dziennym i bedzie widac???? Adi szacun za projekt. Zaginasz czasoprzestrzen 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Brawo Adi, mogą Japończycy to i Polacy mogą, a co!!!! 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 3 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 (edytowane) Adrian, widziałem u Jacka, jak się suszyło to białe body. Teraz suszy się moje, ale czarne, też z efektem kameleona. Czarny skorpion. To zacnie Piotruś. Ten czarny jest mega . Teraz to będzie król scorpion . jest jeszcze jeden kameleon u Jacka który chodzi mi po głowie . Kolejne perełki od Adriana. Aż się cieplej zimą robi jak się takie cukierki ogląda Może i z mojego px z czasem coś fikuśnego powstanie ;> Pozdrawiam Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Dzięki. Nie widzę problemu z dreess'up Twojego. Bo to „czeba wideło” w swietle dziennym i bedzie widac Adi szacun za projekt. Zaginasz czasoprzestrzen Dzięki. Mam tą samą sytuację co z zdjęciami. Brawo Adi, mogą Japończycy to i Polacy mogą, a co!!!! Dzięki. A jak. Tak trzeba trzymać Edytowane 3 Marca 2018 przez Andan Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Apisfisha Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Zawsze miło zajrzeć i powzdychac do takich perełek???????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andan Opublikowano 6 Marca 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Zawsze miło zajrzeć i powzdychac do takich perełek????????Dzięki Podobno "Diabeł" tkwi w szczegółach . Mały dress'upik 8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 Smaczycho .nie wiem jakie odczucia przy trzymaniu tego typu knobów ale dla mnie wyglądają super . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartuch5473 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 W lecie spoko???? ciekawe jak zimniejsza pora roku Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welpa1809 Opublikowano 6 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2018 W lecie spoko???? ciekawe jak zimniejsza pora roku Jak już potrzymasz to opisz wrażenia ☺☺☺☺. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi