Skocz do zawartości

Andana rozkręciło - smarowanie i upgrade multików.

Andan

Rekomendowane odpowiedzi

Spoko Piotrek. Śmiało piszcie. Nie zaśmiecasz wątku. Młynek petarda. Wyszedł bombowo.

A nie myślałeś nad zostawieniem fabrycznej korby i pomomalowaniem jej wraz z dociskiem również na czarny? Jacek to ogarnie. :)

Adrian, docisk przy tym czarnym kolorze mnie się bardzo podoba. Nie ruszę go. Korbkę wymieniłbym chociażby z powodu małego rozstawu. Najlepiej na czarną, choć o centymetr z większym rozstawem(mogą być dwa) i fajnie, jakby była z otworami ( taka perforowana częściowo). Nawet mnie z małymi dłońmi zdarza się, iż wolny knob obije się czasami o nasadę kciuka. Ten centymetr dużo by zmienił. Zaznaczam, rozstaw między wewnętrznymi krawędziami knobów w Scorpionie 1001 wynosi ledwie 5,5 cm. Rozstaw między osiami knobów 7 cm. Adi, jak możesz, rozeznaj temat w tej kwestii.

Edytowane przez Novis

• 2 tygodnie później...

Schodzę swoją t3 slp z szpulką sv rcs ważącą 12g do 3,5g w pełnym komforcie. Nie chce nawet myśleć co potrafi ten fx z lekką szpulką ;) cudo!

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzięki. Jeszcze chwilka i też będziesz schodził swoją Te trójką do tych okolic ;). Powyższa szpula wraz z mikrobalami naprawdę otwiera magiczną granicę grama, przy dobrze zbudowanym zestawie można zakochać się w cascie raz jeszcze ;)

• Like 8

Niestety ss air jest skończoną konstrukcją i nie ma możliwości adaptacji do niej szpul o nizszej masie własnej. Jeśli chcesz zejsc niżej musialbys pomyśleć o zmianie konstrukcji w sensie multiplikatora. Muszę przemyśleć sprawę jednego multika. Myślę ze bedzię dobrym zastępstwem dla Ciebie. Dam znać.

Edytowane przez Andan

• 3 miesiące temu...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...