rapia Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Witam.Chcę pierwszy raz w życiu wybrać się na nocny połów ryb na spining i mam do wszystkich prośbę o pomoc w wytypowaniu miejscówki na dużej rzece jaką jest bez wątpienia Wisła.Mam zamiar spróbować połowić wieczorem bolenie, sandacze,jazioklenie i przeciągnąć to na noc.Poproszę o wszelkie rady i propozycje.Pzdr i z góry dziękuje Piotrek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hornet Opublikowano 8 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2011 Tutaj odpowiedz jest prosta, gdzie drobnica tam i drapiezniki. Interesujacymi miejscami beda rafy kamieniste no i oczywiscie kamieniste opaski. MOzna tez ciekawie polowic na piaszczystym blacie:) warto sprawdzic i poznac miejscowke przyjezdzajac na nia 2 godziny przez zmrokiem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 9 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Dzięki mam zamiar tak zrobić ale jeszcze nie wiem,która to będzie miejscówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi