Bolesław Opublikowano 9 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2011 Witam, Pytanie do znawc?łw kołowrotk?łw shimano - kt?łry lepiej się sprawdzi przy kiju team dragon x-fast 18-42g przy trollingowaniu i spinningowaniu du?źymi gumami i średnimi woblerami za szczupakiem ? Łowienie zar?łwno w jeziorach jak i du?źych rzekach. Bud?źet do ok. 350zł - myślę o super aero 4000F jak np. ten egzemplarz http://allegro.pl/shimano-super-aero-4000f-szpula-zapasowa-i 1693321339.html lub ulubionych czarnuchach jak shimano 4000GT AERO.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Pewnikiem slamer 360 będzie najlepszy.Nie wiem czy to shimano długo jest w stanie wytrzymać cię?źką orkę.@Guzu sprzedawał slammerka 360 jeszcze USA . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Super aero ma du?źe przeło?źenie. Więc do orki się nie za bardzo nadaje. Slammer lepszy z n?łwek Spro Red Arc w rozmiarze 4000. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 10 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2011 Ten Aero F, o ile mnie pamięć nie myli, nie ma ło?źyska oporowego. Co jak dla mnie od razu go dyskwalifikuje to cię?źkiej orki. Myślę, ?źe warto poszukać Salammera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Za te pieniadze to ten bedzie dobry:http://www.hottackle.com/sahara-sh2500fd-p-8976.html?ht=enTrzeba tylko w sklepe poprosic o drobna przysluge... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi