welpa1809 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dzisiejsza wycieczka i spotkanie nad rzeką , mało nie wdepnąłem. Już się obudziły gadziny, także patrzcie koleżanki i koledzy pod nogi. Przypominam są pod ochroną. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Nad rzeczką pstrągową nad którą wędkuję jest tego cała masa.Powiem szczerze, że czasami mam pietra jak chodzę w wysoką trawę itp. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Żywą żmiję widziałem tylko 2 razy....ale mam mniej wyobraźni niż Koledzy, bo skupiałem się raczej na cieszeniu oka ich pięknem a nie myśleniu, że mogłem taką nadepnąć.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stone Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Żywą żmiję widziałem tylko 2 razy....ale mam mniej wyobraźni niż Koledzy, bo skupiałem się raczej na cieszeniu oka ich pięknem a nie myśleniu, że mogłem taką nadepnąć.... To nie kwestia wyobraźni tylko dużej ilości tych gadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Night_Walker Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Tak z jednej strony to zazdroszczę....z drugiej kurcze jakoś nie Tak samo łosie...piękne, dzikie zwerzęta...o ile nie ogląda się ich z 20 metrów w chaszczach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Znakiem tego, zimy już nie będzie! !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Dobrze że na moim odcinku Wisły na którym wędkuję nie występują, są tylko zaskrońce ale one groźne nie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Długie kalosze koniecznie. Raz nadepnąłem na jedną podczas zbierania grzybów, w trawie ich nie widać. Zaatakowała dwa razy w kalosz... Gdybym miał zwykle buty i dresy ciekawe co by było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robas Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 dorosły zdrowy człowiek raczej nie ma się czego obawiać , chyba że ukąszenie byłoby w okolicach głowy , serca , niebezpieczna dla dzieci i osób starszych , lub uczulonych na jad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi