-PYTOON- Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Co daje nam elastomer na lince stalowej, na której wisi kula downriggera? Jakie klipsy polecanie do łowienia, czym się kierować przy ich wyborze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mancio Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No wiesz Lamiglas to Lamiglas... Miałem kiedyś żółtego lamiglasa w #3 do suchej muszki... Ja raczej chciałbym sprawdzić ten budżetowy, chodzi mi raczej o sam szklany blank +uzbrojenie...Nie wiem co Tobą kieruje, by kupować na stronie którą podałeś, ale najtańszy np scotty1050 kosztuje tam w przeliczeniu ok 750zł + przesyłka do PL a cło i podatek i tak płacisz. Tu masz na ebayu sześć stówek z kawałkiem już z przesyłką do Polski... http://www.ebay.pl/itm/SCOTTY-1050-DEPTHMASTER-COMPACT-MANUAL-DOWNRIGGER-/151830064614?hash=item2359c6ede6:g:n4YAAOSw37tWBwva Jak się ma moc linki podawana w przeliczeniu na nasze 12-25lb? Jakiej to mocy kij? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-PYTOON- Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 No wiesz Lamiglas to Lamiglas... Miałem kiedyś żółtego lamiglasa w #3 do suchej muszki... Ja raczej chciałbym sprawdzić ten budżetowy, chodzi mi raczej o sam szklany blank +uzbrojenie...Nie wiem co Tobą kieruje, by kupować na stronie którą podałeś, ale najtańszy np scotty1050 kosztuje tam w przeliczeniu ok 750zł + przesyłka do PL a cło i podatek i tak płacisz. Tu masz na ebayu sześć stówek z kawałkiem już z przesyłką do Polski... http://www.ebay.pl/itm/SCOTTY-1050-DEPTHMASTER-COMPACT-MANUAL-DOWNRIGGER-/151830064614?hash=item2359c6ede6:g:n4YAAOSw37tWBwva Jak się ma moc linki podawana w przeliczeniu na nasze 12-25lb? Jakiej to mocy kij?Z FDE nie płacisz cła i podatku. To jest przewaga tej strony. Możesz też im podlinkować aukcję z ebay jeżeli nie ma przesyłki do PL. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 26 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2017 Panowie jako , ze nie chce zakładać nowego tematu a tu specy kilku pewnie sie znajdzie jakie polecacie planery trollingowe do jeziorowego trollingu ( firma ,wielkość) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi