Gadda Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 (edytowane) Szukam miłośników nowości i dużych przynęt. Miał ktoś może może okazję wypróbować te Hybrid Pike od SG? Przymierzam się do nich na jesienne szkiery Senoren i szukam kogoś kto miał z nimi do czynienia. http://www.fishing-mart.com.pl/sklep/pl/3d-hybrid-pike-a186-p908-k16726.html Pozdrawiam, Gadda Edytowane 4 Marca 2017 przez Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Kurczę fajne przynęty ja od sg największe przynęty mam eel'e 30cm i choć lubię lowic grubo i słyszałem dużo dobrego o tych przynetach to na razie czekają na pierwsza mamę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Łowiłem 25cm w trolu na Żarnowcu.Bez efektów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuran Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 wcześniej SG wypuścił Hard Eel, plastikowy korpus i wymienne ogony, specjalnych efektów na to nie miałem, lepiej łowiły zwykłe Real Eel i Alien Eel (całe gumowe). Ale każda przynęta musi mieć swój czas i miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 Łowiłem 25cm w trolu na Żarnowcu. Bez efektów. A z którym ogonem i w jakiej prze roku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 "kto gra grubo, wygrać musi" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antilag Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 podobno dobrze robiły ostatnie pare dnk sezonu na rugii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiu Opublikowano 4 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 "kto gra grubo, wygrać musi" Powiedz to tym co w kasynach mieszkania poprzegrywali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 4 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2017 "kto gra grubo, wygrać musi" Pawełku, A poza tym to miałeś z tą przynętą jakieś doświadczenia w praktyce? Pozdrawiam, Darek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gaweł Opublikowano 5 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2017 A z którym ogonem i w jakiej prze roku?Z jednym i drugim.Łowiliśmy z Andrzejem we wrześniu.Inne były bardziej smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 (edytowane) A które to takie smaczne? Zdaję sobie sprawę, że jak większość nowości na rynku wędkarskim - te szczupaczki to bardziej przynęta na wędkarzy niż na ryby, ale nic nie poradzę, że baaardzo mi się podoba i chyba jednak ją kupię ! Co sądzicie? Edytowane 6 Marca 2017 przez Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hm62 Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Najważniejsza jest wiara w przynętę,kupuj jeżeli masz ochotę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
iNSaNeMaN Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Na HP nie lowilem ale hard eele robia robote jak umiesz nim zagrac . mialem sporo ryb w przydziale 70+ na hard eele jedna 85 i jedna 100 . Najlepiej sprawdzal mi sie w barwach czerwieni/czerni/zlota w rozmiarze 17cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Na HP nie lowilem ale hard eele robia robote jak umiesz nim zagrac . mialem sporo ryb w przydziale 70+ na hard eele jedna 85 i jedna 100 . Najlepiej sprawdzal mi sie w barwach czerwieni/czerni/zlota w rozmiarze 17cmDzięki ! Pierwsza konstruktywna informacja ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi