kbn1 Opublikowano 15 Czerwca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2021 Poszukuje wędki do twitchingu na szczupaka. Przynęty to woblery 9 - 15 cm. Najlepiej jakby kilj był składany na 2/4 części. Możecie coś polecić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 23 Lutego 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2022 witam, co myślicie o blanku NFC Delta MB664-1 do twitcha 11-13cm? wiadomo, że wędki do tej metody nie są jakieś szczególne a ten blank wydaje się odpowiedni, dynamiczny, nie jest tak szczytowy jak do jigowania i sygnalizacji opadu..... chyba, że się mylę? Może ktoś ma wędkę na tym blanku? Ponoć cw realne jest do 35gr więc też pasuje. Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 https://jdmtackleheaven.com/collections/sale-rods/products/megabass-20-destroyer-p5-f5st-65xs-kirisame-kameyama-specialkojarzycie tę stronę? Czy może ktoś coś z niej zamawiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 19 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2022 https://jdmtackleheaven.com/collections/sale-rods/products/megabass-20-destroyer-p5-f5st-65xs-kirisame-kameyama-specialkojarzycie tę stronę? Czy może ktoś coś z niej zamawiał?ja zamawiałem stamtąd wędki, polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bywalec84 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 ja zamawiałem stamtąd wędki, polecamok a coś więcej możesz napisać? Jak długo się czeka na taką wędkę z jp jak z gwarancją? czy nowe czy używane kupowałeś? jaki stan używanych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karpiu95 Opublikowano 20 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2022 Kupowałem nowe wędki, ale nie pamiętam ile czekałem... na pewno poniżej 2 tygodni. Jeśli chodzi o gwarancję to się nie orientowałem szczerze mówiąc Polecam jeszcze north-one.jp tam też sprawnie wszystko działa i ceny dobre. Z North One kupowałem w zeszłym roku vanquisha to pamiętam, że cena była bardzo dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek.el Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Możecie polecić jakiegos casta do twitchy 10-13cm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kacperek993 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 Możecie polecić jakiegos casta do twitchy 10-13cm?Ja używam Suzuki 16lb w spinie , w kaście też się pewnie sprawdzi - super blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bobby0404 Opublikowano 13 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2023 xzoga 8 kg 183 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafal_LBN Opublikowano 20 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2023 Możecie polecić jakiegos casta do twitchy 10-13cm?Suzuki RXXF 18LB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 2 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2023 witam, co myślicie o blanku NFC Delta MB664-1 do twitcha 11-13cm? wiadomo, że wędki do tej metody nie są jakieś szczególne a ten blank wydaje się odpowiedni, dynamiczny, nie jest tak szczytowy jak do jigowania i sygnalizacji opadu..... chyba, że się mylę? Może ktoś ma wędkę na tym blanku? Ponoć cw realne jest do 35gr więc też pasuje. Dzięki Mam casta na tym blanku. Bardzo fajnie sprawuje się jako wędka to twicha z woblerami do 10 cm. Do większych przynęt moim zdaniem będzie miała już zbyt czułą szczytówkę, zbytnio poddającą się przy podszarpywwaniu woblera. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MWILCZ Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Ten wątek powinien nazywać się "JAKA WĘDKA......." bo tu nic innego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 29 Grudnia 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2024 Jakbyś nie daj Boże kiedyś został moderatorem to zmienisz sobie nazwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi