SlawekNikt Opublikowano 6 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Witam, jak w tytule. U mnie nie działa komunikator aktualnie, a jak u Was koledzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SlawekNikt Opublikowano 6 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2017 Już działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 konktenbit Opublikowano 20 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2017 (edytowane) A ja nie mogę otworzyć komunikatora przez kopertę. Muszę kliknąć nazwę użytkownika i dopiero z menu wybrać komunikator.Jak dostanę wiadomość to mam czerwoną cyferkę na kopercie, po kliknięciu pojawia się tylko szary pasek.Dwa komputery W7 i W10 to samo. Za mało cyferek w kopercie ? Edytowane 20 Czerwca 2017 przez konktenbit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 malinabar Opublikowano 21 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2017 Dzisiaj wysyłałem wiadomość na priv . Po kliknięciu "wyślij" z uporem maniaka pojawiał się komunikat , że niemożliwe jest wysłanie wiadomości , ponieważ zawiera więcej niż trzy znaki ( ??? ) . Po kilkukrotnych próbach wysłania okazało się , że jednak poszło mimo , że nie było tego widać w bieżącej treści rozmowy . Dziwne ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 16 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2019 Komunikator nie otwiera się, więc proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 SID Opublikowano 17 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2019 Dziękuję za usunięcie problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adam 13 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nie moge otworzyc komunikatoraPo kliknieciu w koperte, nic sie nie dziejeCo robie zle? zawsze dzialalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Nie moge otworzyc komunikatoraPo kliknieciu w koperte, nic sie nie dziejeCo robie zle? zawsze dzialaloSpróbuj prawym na myszy otworzyć w nowej karcie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 adam 13 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Dzieki Marcinieco to znaczy w nowej karcieja to w kompie idiota jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cyprys19 Opublikowano 26 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Grudnia 2021 Najedź na kopertę, wciśnij prawy przycisk na myszce i wybierz "otwórz odnośnik w nowej karcie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 (edytowane) I u mnie od dzisiaj nie otwiera się poczta ( i inne z paska też) ... proszę o pomoc Edytowane 7 Stycznia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 hm62 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 U mnie na "taborecie"też się nic nie otwiera,w telefonie nie ma problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Dano-G Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 U mnie wszystko działa jak należy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 BOB1 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Ciebie obsługuje inny skrzydlaty koń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Friko Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 ...albo ogląda na konsoli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 ...albo ogląda na konsoli a czy silnik forum jest najnowszym z palety tapatalka ? Bo dostałem odpowiedz ze moje problemy są związane właśnie z niezgodnością silnika forum z nowym tapatalkiem . Mam pro a po kilku sekundach wylogowuje mnie z forum :/ i taka dostałem odpowiedz od obsługi tapatalka Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 zetika16 Opublikowano 7 Stycznia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Stycznia 2022 Tak to wyglada Panie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
SlawekNikt
Witam, jak w tytule. U mnie nie działa komunikator aktualnie, a jak u Was koledzy ?
16 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi