TAJMIEN Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Przypadł mi zaszczyt otworzenia watku w tym roku Diabeł morski złowiony w okolicach Kołobrzegu na pilkera śledzia (szprota)?? 125g, oczywiście odzyskał wolność i wrócił do wody.Rybka tak brzydka że aż piękna. Ciekawe czy będą następne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Super, chciałbym mieć takiego stwora w akwarium. Jak na razie mam 5 babek,zobaczymy co z nich wyrośnie.wujek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 11 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2011 Aż sobie subskrybcję na ten wątek założyłem. Czekam na kolejne wpisy. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi