Skocz do zawartości

Multiplikatory Abu Garcia

mario6565

Rekomendowane odpowiedzi

Moje dwa Volatile z podpiętymi 6601 wyglądają też ślicznie. Kolorystyczna symbioza na sto procent. Postronna osoba mogłaby je jednak pomylić z combo ABU z jakiejś Juli albo Biltemy. Jeszcze podczepić jakiegoś błękitnego Svartzonkera i można walnąć zdjęcie do firmowego katalogu.

• Like 1

Moje dwa Volatile z podpiętymi 6601 wyglądają też ślicznie. Kolorystyczna symbioza na sto procent. Postronna osoba mogłaby je jednak pomylić z combo ABU z jakiejś Juli albo Biltemy. Jeszcze podczepić jakiegoś błękitnego Svartzonkera i można walnąć zdjęcie do firmowego katalogu.

Wygladają ladnie, ale te brody :D

Witam, tuningowany ABU Ambassadeur 2500C 1974-1982 jest nie tylko wydajny w precyzyjnych rzutach na małe odległości i rekordowy w siłowych rzutach na dalekie dystanse ale jest także nasycony ideą oraz najstarszą historią baitcastingu. I to właśnie jest to  c o ś  co ma on w sobie  :)  i dlatego jest wyjątkowy. A za dwa lata 100 lecie fabryki ABU nad rzeką Morrum.

Czyżby protoRecordy

linvindor  :D

Linvinda02.jpg

dragvindor  :D

Dragvinda02.jpg

Pozdrawiam
  • Like 2

• 3 miesiące temu...
Witam,
na filmie poniżej Ambas 2500C chyba z pozłacaną korbką i ramą a środku standardowo już cuś jakby skrzynie w automacie z dyskretnym przełącznikiem Sport/Drive i certyfikowana moc spełniająca marzenia ;)
W tle nie ma już tniutni… japan dzwoneczków :mellow: Brzękają saganki, szumi potok. Pioczenie w ulubionym miejscu :)  Posiłek Eleganz und Extravaganz, nawet marynarki nie upapunił :D 

• 2 tygodnie później...

I ten w szafie zwykły, choć zielony ;)

Jaki numer ma wybity na stopce Twój egzemplarz?

Ten zielony elegant jest własnością Kamila (@mekamil) mój, srebrny jak Twój jest z 1976 (korba i knob jak w Kamilowym)

Czy to tym miałem przyjemność pokręcić?