Maciej W. Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Moje dwa Volatile z podpiętymi 6601 wyglądają też ślicznie. Kolorystyczna symbioza na sto procent. Postronna osoba mogłaby je jednak pomylić z combo ABU z jakiejś Juli albo Biltemy. Jeszcze podczepić jakiegoś błękitnego Svartzonkera i można walnąć zdjęcie do firmowego katalogu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariusz1000 Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Moje dwa Volatile z podpiętymi 6601 wyglądają też ślicznie. Kolorystyczna symbioza na sto procent. Postronna osoba mogłaby je jednak pomylić z combo ABU z jakiejś Juli albo Biltemy. Jeszcze podczepić jakiegoś błękitnego Svartzonkera i można walnąć zdjęcie do firmowego katalogu. Wygladają ladnie, ale te brody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 9 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lipca 2019 Witam, tuningowany ABU Ambassadeur 2500C 1974-1982 jest nie tylko wydajny w precyzyjnych rzutach na małe odległości i rekordowy w siłowych rzutach na dalekie dystanse ale jest także nasycony ideą oraz najstarszą historią baitcastingu. I to właśnie jest to c o ś co ma on w sobie i dlatego jest wyjątkowy. A za dwa lata 100 lecie fabryki ABU nad rzeką Morrum. Czyżby protoRecordy linvindor dragvindor Pozdrawiam 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 17 Lipca 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2019 Wymyśliłem sobie, że może warto dać drugą młodość jednemu z moich "szafowych" Ambassadeurów ?(...) Również wymiśliłem sobie, że dam szansę jednemu leciwemu Ambassadeurowi. Śmiga jak dzik w kukurydzy 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Witam,na filmie poniżej Ambas 2500C chyba z pozłacaną korbką i ramą a środku standardowo już cuś jakby skrzynie w automacie z dyskretnym przełącznikiem Sport/Drive i certyfikowana moc spełniająca marzenia W tle nie ma już tniutni… japan dzwoneczków Brzękają saganki, szumi potok. Pioczenie w ulubionym miejscu Posiłek Eleganz und Extravaganz, nawet marynarki nie upapunił https://www.youtube.com/watch?v=A7wDHzXuu48Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Właśnie nabyłem swojego pierwszego abassadeura pytanie do ogarniętych jak to pomalować ,ewentualnie jak zrobić złote logo i pokrętło ćwiczył już ktoś tunning optycznyp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 (edytowane) A ja sobie właśnie uświadomiłem, że m tuningowany Ambassadeur 5001, który opisałem Wam jako rocznik 1997 jest z 1979 ... taka mała literóweczka znacząca 18 lat Edytowane 18 Października 2019 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 Właśnie nabyłem swojego pierwszego abassadeura pytanie do ogarniętych jak to pomalować ,ewentualnie jak zrobić złote logo i pokrętło ćwiczył już ktoś tunning optycznypJakiwgoJakiego Ambassadeura sobie kupiłeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 18 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Października 2019 2500c technicznie go ogarnę bo avail w zasadzie wszystko do niego robi ale nie wiem jak z tunningiem optycznym 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 Jeśli chodzi o malowanie ,to skontaktuj się z Jackiem Szrajnert . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Novis Opublikowano 19 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2019 https://www.youtube.com/watch?v=Z0aTrdi7FNM 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 21 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2019 Dzięki wielkie ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 29 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2019 skąd go wytargałeś??? Szukam okrąglaka do gum 10-50g możę ktoś coś poleci? Do 500-600zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 1 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2019 Ja go robię pod 2g max do 10g Właśnie mi przyszedł i jestem pod dużym wrażeniem tego młynka mam cc bfs i coś czuje ze pójdzie w odstawkę bo jednak to nie to samo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaskader Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Pokaż jakies foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Zwykła 2500c 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) I ten w szafie zwykły, choć zielony Jaki numer ma wybity na stopce Twój egzemplarz?Ten zielony elegant jest własnością Kamila (@mekamil) mój, srebrny jak Twój jest z 1976 (korba i knob jak w Kamilowym) Edytowane 2 Listopada 2019 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AAS Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 No zielony jest fantastyczny mój ma numer 770300 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Czyli z marca 77, pierwszy "wypust" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 I ten w szafie zwykły, choć zielony Jaki numer ma wybity na stopce Twój egzemplarz?Ten zielony elegant jest własnością Kamila (@mekamil) mój, srebrny jak Twój jest z 1976 (korba i knob jak w Kamilowym)Czy to tym miałem przyjemność pokręcić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Tak. Mój srebrny był jeszcze doprowadzany do porządku (pełnej oryginalności części) przez Kamila 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Robert czy ta zieleń jest fabryczna ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 (edytowane) OczywiścieMam również zielonego 5000D Edytowane 2 Listopada 2019 przez BOB 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hudy76 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 - Ile masz multiplikatorów?- No ponad kilogram. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Listopada 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2019 Mnie lepiej nie pytaj, ale nie tak dawno dowiedziałem się od pewnego specjalisty z tego forum ... że to nic nie warty złom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi