sucks_one Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Dragon zajebisty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Lata świetlne temu wstecz, pracujący w Prexerze Łódź, pan Roman podobnie modernizował ówczesne klasyki - Delfiny, Rexy, Quicki, Mitchelle.. i ABU Nawet miałem okazje mieć w ręku "wypasioną" wersję pierwszego modelu kołowrotka Prexer. Cztery łożyska - czarno złoty! Nie było chętnych.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Założę się, że pojechał do Japonii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Ceny z doopy, jak zwykle. Kiedyś się naoglądałem ale miałeś rację Kamil, nie ma się co sugerować Yebajem. Cały czas stoi Stella Millenium za jakieś 5000 baksów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek Krasnopolski Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Są cudeńka . Miło popatrzeć, ale ja jeszcze do tego nie dojrzałem i bardziej kolekcjonersko cenie oryginały z widoczną patyną czasu. Myślę oczywiście o historycznych modelach.Z nowymi w mojej głowie i użytkowo jest już inaczej. Fajne rzeczy robi Reset Reels (zwłaszcza z Ryogami, których jestem fanem ), ale od Abu też nie stronią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2022 Ceny z doopy, jak zwykle. Kiedyś się naoglądałem ale miałeś rację Kamil, nie ma się co sugerować Yebajem.Cały czas stoi Stella Millenium za jakieś 5000 baksów.Te ceny nie są z dupy, to są realne kwoty jakie kolekcjonerzy są w stanie zapłacić za egzemplarze w ultralimitowanych wersjach wyprodukowanych przez człowieka, który jako jedyny ma 'błogosławieństwo' firmy ABU na wypuszczanie własnych wariantów kolorystycznych Ambassadeurów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2022 Też zacnie, po ponad 1000$:https://www.ebay.com/itm/234662021896https://www.ebay.com/itm/234662027296 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demo69 Opublikowano 28 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Października 2022 Ciekawa strona... https://lurelore.com/freds/abu.html 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
king Opublikowano 14 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2023 Witam, tak hamuje multiplier Langley (wersja 310?) i to bez wyprzęganej szpulki łudząco podobny do Abuhttps://youtu.be/GO-uJsVWoQo Widać robotę reductora. Oporowi odwróconego przełożenia momentów obrotowych i ślimaczeniu wózka pomaga docisk magnesików. Korpusik szpulki jest z drukarki 3d. Garażowe bfs vintage, niegdyś agresywnego członka a dzisiaj przekonanego alianta Japan Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 5 Czerwca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2023 Nawet nie cały multik, a same 'zewnętrzności' do 2501CDL spod ręki Simona poszły za ponad 4000$ https://www.ebay.com/itm/155574785313 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Abu Garcia Zenon Mg-X L Pierwsze wrażenie pozytywne Fajnie gada od 4 gram plus kajtek 3cale Myśle, że dalby radę niżej [emoji41] Przy odpowiednim kijku i plecionce zapoda te 3 gramy i gumę 2’5 cala. Sprawowany z Daiwa Tatula 3.5-14 6-14lb3/4 na szpuli Varivasa 4x 1.0 Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 To nie jest Ambassadeur 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzczupakRzeczny Opublikowano 4 Sierpnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2023 To nie jest Ambassadeur Wybacz, proszę o przeniesienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Panowie szybkie pytanie - czy do Abu Ambassadeur C3 5501 będzie pasował drag clicker od C3, C4 5600 ( na lewą rękę ) ? https://pl.aliexpress.com/item/1005002758773715.html?spm=a2g0o.detail.0.0.3331wuDYwuDYF0&mp=1&gatewayAdapt=glo2pol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Nigdy nie montowałem, ale jak dla mnie to tak. Różnica jest tylko w którą stronę włożysz tą śmieszną blaszkę z dwoma wąsami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 18 Marca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2024 Dziękuję Kamil, w sumie koszt nie jest mega duży w razie gdyby nie przypasowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Trzycyfrowy numer seryjny: https://www.ebay.com/itm/335405411498 Nawet nie mogę skojarzyć, kiedy ostatnio takiego gdziekolwiek widziałem na sprzedaż. Ciekawe za ile pójdzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
golsyl1980 Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Niezła gratka . Licytujesz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 23 Maja 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2024 Tak, podbiłem symbolicznie i na pewno bliżej końca spróbuję coś powalczyć, ale podejrzewam, że cena będzie zacna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Wpadł do Ciebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Tak, jedzie do mnie Ewidentnie zaczął się już wakacyjny okres 'gorszej' sprzedaży, bo widzę po wielu aukcjach, które obserwuję, że schodzą stosunkowo tanio. Tego obstawiałem, że pójdzie przynajmniej za 600 USD. Na wszelki wypadek ustawiłem snajpera na 400 i rano się zdziwiłem, że wygrałem 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2024 Bardzo się cieszę i gratuluję. I mnie zaskoczyła cena sprzedaży Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 A to niespodzianka - kolejny trzycyfrowy: https://www.ebay.com/itm/235590008234 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Ten trochę bardziej zmęczony, ale numer zacny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Ten poprzedni ma niższy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi