BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 856 jest niższy od 096 ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 4 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2024 Tam w opisie jest, że numer to 096, albo 960. Poprawny jest oczywiście ten drugi. W tej pierwotnej numeracji, gdzie numery seryjne były po prostu kolejnymi liczbami żaden nie zaczynał się od 0. Swoją drogą taki z numerem 96 to byłby dopiero biały kruk - znane są egzemplarze z numerami z przedziału 1-10, a następny dopiero 223. Wypłynięcie jakiekolwiek z numerem z przedziału 11-222 byłoby w światku kolekcjonerskim pewną sensacją 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 22 Czerwca 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2024 No nareszcie... 856 w końcu do mnie dotarł. Kiedyś ten ebayowy global shipping program to działał dużo szybciej.. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mekamil Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Niestety nie mój - nie udało mi się wygrać licytacji - i teraz trochę żałuję pomimo wysokiej ceny do zapłacenia Ale jak tak myślę to piękny przykład, jak kiedyś wyglądał baitcasting - ultralekki baitcasting - przełożenie wysokie - 'aż' 4,7:1 no i dedykowanie do UL ze szpulką o wadze ponad 20 g No ale trzeba pamiętać, że wtedy ultralight to było minimum 7 g i to raczej lotne, a nie jakieśtam plemniki Sam kołowrotek też pewnie pod 300 g ważył to gdzie mu do współczesnych konstrukcji, które 'muszą' przynajmniej połowę mniej ważyć, a niektóre i poniżej 100 g wagi schodzą. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Na prawą rękę - nie nadaje się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Nadaje, nadaje, spróbuj ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Ale ja w prawej trzymam kij, kręcę lewą i nie jestem:- historycznie obciążonym Amerykańcem, który lubi kij przekładać z ręki do ręki, bo tak robił jego dziadek i pradziadek - Australijczykiem, do góry nogami chodzącym i nawet korbką kołowrotka spinningowego kręcącym prawą ręką (dziwne one) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RBTS Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca Warto nauczyć się pracy także lewą ręką co daje możliwość zmiany zestawu w wypadku zmęczenia. Moje prawie wszystkie cięższe multipikatory (i wiele lekkich) mam w parach lewy-prawy. Wiem że jest to możliwe, gdyż sam zaczynałem od prawych będąc praworęcznym. PS Nie przekładam kija po rzucie, to trochę bezsensowne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 11 Czerwca Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi