TEAM DRAGON Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 (edytowane) Witam kolegówMam 2 Shimano Baitrunner Aero 8000 RE czarnuchy na 2 łożyskachMłynki zupełnie nowe jeden z podwójną rączką a drugi normalną i słyszałem takie opinie aby wymienić te 2 tulejki plastikowe na łożyska sam nie wiem Kołowrotki są nowe i na gwarancji i nie wiem czy to ruszać Czy przez te 2 tulejki plastikowe się może coś pogorszyć w pracy kołowrotkachodzą bardzo ładnie Warto to ruszać ? Edytowane 7 Marca 2017 przez TEAM DRAGON Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jogger1 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Zostaw to chłopie tak jak jest po kilku sezonach wymień na łożyska,jak masz trochę grosza to możesz oczywiście od razu przesmarowć i wymienić na łożyska,wówczas od razu będziesz miał temat z głowy-Wcześniej czy później ta operacja będzie konieczna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rav00 Opublikowano 7 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Ogólnie to sam miałem zrobić taki manewr w innym młynku ale się rozmyśliłem , zrobię to ale jak się gwarancja skończy, Tobie radzę to samo. Ogólnie chłopaki pisali że nie czuć specjalnie zmiany tylko efekt placebo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TEAM DRAGON Opublikowano 7 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2017 Dzięki za odpowiedzi koledzyA może ktoś ma te kręcioły i doradzi Na jakie łożyska parametry ich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi