Catrol Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Witam Kolegów Poluję na wędkę Major Craft Crostage "Kurodai 2-12g" (wklejaną wersję) Mam nadzieję, że któremuś z Kolegów sprowadzających kije M.C uda się ja przyprowadzić Natomiast jeśli - odpukać, nie uda się nie wiem co zamiast niej kupić :/Także w razie "W" szukam planu "B" Poszukuję czegoś o długości 2.25 - 2.50 z krótkim dolnikiem...czegoś co będzie ładnie ogarniać gumy typu Fishunter 6-7 cm (tą węższą serię) E.S 3" ; Relax Bass 2.5" na główkach 7g...jak pociągnie 10g to jeszcze lepiej.Ładnie ogarniać to znaczy wklejka nie będzie "kluskować" przy podbijaniu Budżet na ten cel ? - Chciałbym się zamknąć w przedziale 500-700 zł...w krytycznym przypadku coś może bym dołożył Moi kandydaci : M.C Solpara : S762 AJI (1-10g)M.C Skyroad : S782 AJI (1-10g)Mikado : Kendo Shine 2.34 (8g...no wiemy jakie)Team Daiwa Mode 3.0 2.42 / (3.5-21) Także co byście polecili ? PozdrawiamKarol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 moze takie coś cena tego co prawda przekracza te 7 stów i to wklejka chyba nie jest ale... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Catrol Opublikowano 8 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Grzegorz, Favorite to podobno dobre kije...ale wklejki się kończą bodajże na c.w 5g i długości 2.13m :/A ja jestem "wklejanym zboczeńcem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 Grzegorz, Favorite to podobno dobre kije...ale wklejki się kończą bodajże na c.w 5g i długości 2.13m :/A ja jestem "wklejanym zboczeńcem" a zerknij na ten filmik popatrz na szczytówke -pracuje jak wklejka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz197503 Opublikowano 8 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2017 tu wiecej widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi