Guzu Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 I gramy dalej ! 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) ...edyta uznała, ze nie czas i miejsce Edytowane 9 Marca 2017 przez fonix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @Guzu litości.... Chyba że to wynik ryb zapiętych i spadów :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 @Guzu litości.... Chyba że to wynik ryb zapiętych i spadów :-)To wynik meczu , pacz : 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 To jerkbait. Zaraz zamkną. Pewne tematy tu równie wskazane jak w Goebbels TV. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Mi się kozy na drzewach podobają...sam widziałem w Maroku... https://www.google.pl/search?q=arganie+kozy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiX8af-pMrSAhUDlCwKHTzFCv8Q_AUIBygC&biw=1366&bih=659 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 tak się" harata w gałę" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Mi się kozy na drzewach podobają...sam widziałem w Maroku... https://www.google.pl/search?q=arganie+kozy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiX8af-pMrSAhUDlCwKHTzFCv8Q_AUIBygC&biw=1366&bih=659Nigdy nie byłem na tym kontynencie.Ale kiedyś bym chciał pojechać tam, do marokoko Przypomniał mi się mecz, gdzie wynik rozstrzygnął się w końcówce . Ale tam było 2:1... Edytowane 9 Marca 2017 przez Guzu 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jak gramy dalej?! A nie jest tak, że po tej przegranej-wygranej potyczce reprezentacja Polski będzie grała we własnej lidze... niskiej, co by nie powiedzieć lokalnej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Wajrak Spotkania z autorem w Poznaniu, pełne dzieciaków urocze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1 Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) 'podwórkowej' chyba...ciekawe jak taką porażkę przekują w woelki sukces?J SW na ambasadora do San Escobar ;-) Edytowane 9 Marca 2017 przez darek1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Nigdy nie byłem na tym kontynencie.Ale kiedyś bym chciał pojechać tam, do marokoko Przypomniał mi się mecz, gdzie wynik rozstrzygnął się w końcówce . Ale tam było 2:1... Jedź... ja chcę się zestarzeć tu: https://www.google.pl/search?q=maroko+essaouira&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiw0tXUqMrSAhWKKJoKHQ6MAgQQsAQIKA&biw=1366&bih=659 Chyba jedyne miejsce na świecie, gdzie szyld Coca-Cola jest niebiesko biały. Edytowane 9 Marca 2017 przez AdasCzeski 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 9 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 Jedź... ja chcę się zestarzeć tu: https://www.google.pl/search?q=maroko+essaouira&tbm=isch&tbo=u&source=univ&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwiw0tXUqMrSAhWKKJoKHQ6MAgQQsAQIKA&biw=1366&bih=659 Chyba jedyne miejsce na świecie, gdzie szyld Coca-Cola jest niebiesko biały. Ja natomiast tu : 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość mikolaj Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) 'podwórkowej' chyba...ciekawe jak taką porażkę przekują w woelki sukces?J SW na ambasadora do San Escobar ;-) Coś się wymyśli, a kibice łykną Edytowane 9 Marca 2017 przez mikolaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdasCzeski Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 hmmm... Daniel...ale pod tym adresem mieszka już kot. Koty nie mają konta, prawa jazdy... poza tym mają 7 żyć... czy aby jesteś pewien? 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 9 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Marca 2017 (edytowane) Mi się kozy na drzewach podobają...sam widziałem w Maroku... https://www.google.pl/search?q=arganie+kozy&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiX8af-pMrSAhUDlCwKHTzFCv8Q_AUIBygC&biw=1366&bih=659 No i teraz już wiem, że przysłowie o pochyłym drzewie i skaczących kozach nie jest wyssane z palca, dzięki A koty mają 9 żyć zazwyczaj, ale być może zależy od adresu..... Edytowane 9 Marca 2017 przez cristovo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi