hlehle Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Chyba już był taki temat, ale nie mogę znaleźć.Delikwent sfotografowany w okolicach Gassów - 4 wędki a na każdej żywiec.Policja rzeczna tam nie dociera, więc nawet nie było sensu wzywać. Na uwagi i docinki nie reagował, a abordaż z pontonu to kiepski pomysł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 też znam z widzenia tego jegomościa ze szpadlem na dziobie ;/ czasami jak zacumuje łódke to siedzi tak bezkarnie 3 dni;/ żeby kamieniami rzucać za daleko A co do policji rzecznej to raz w tamtym roku widziałem jak byli łódką. ogólnie policja czasami tam przyjeżdza kontrolować rano w ciagu tygodnia ale tylko z brzegu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 12 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 Jak to nie dociera? Trzeba było zadzwonić! Dotarli by, jestem święcie przekonany. Poza tym trzeba dzwonić, bo wówczas sygnalizuje się potrzebę patroli. I jeszcze jedno powiem po cichaczu żeby nie zapeszyć w porcie w Górze Kalwarii jeszcze w tym roku powstanie rzeczny posterunek policji i chociażby z tego powodu trzeba dzwonić. O szczegółach nie chcę mówić bo sprawa toczy się już bodajże od 3 lat, ale chyba w tym roku zostanie nareszcie sfinalizowana. Pozdr. Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 12 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2011 też znam z widzenia tego jegomościa ze szpadlem na dziobie ;/ czasami jak zacumuje łódke to siedzi tak bezkarnie 3 dni;/ żeby kamieniami rzucać za daleko @karuzo a może procą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Czy po numerze bocznym łodzi, nie ma możliwości dotarcia do delikwenta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 ... kiedyś miałem taką faaajną procę za młodu z metalowym stelażem:D przydała by się teraz <_< a co do tego delikwenta - po konsultacji ze znajomym wiem, ze jeździ starym mercedesem C klasą.. często przyjeżdza z czarną żoną i synem. a w ogóle to koleś na gassach jak woduje łódkę to nie patrzy na nic.. wjeżdza samochodem na sam koniec nie patrząc na to czy ktoś wędkuje czy nie. Kwestia czasu aż trafi na większego od siebie i wyląduje w wodzie ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi