mifek Opublikowano 30 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2011 Zona chce sie przeniesc, ale po takim poscie pewnie sie wstrzyma. to Ty masz żone...????... ale numer... a teraz to juz wiesz... skoro problem jest rozwiazany i wiadomo o co chodzi (swinstwa ze strony Plus GSM) to i mozna sie mniej bac... Ja to dla samej frajdy meczenia PLUSa bym im dupe pozawracal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Od 7 lat Zona nie ma czasu na uzeranie sie z siecia, poza tym brak mozliwosci dodzwonienia sie to w B2B powazny problem. Niemniej, skoro nie podrózuje po gluszy to Play wydaje sie byc rozsadniejszym wyborem niz Plus - kosztowo. Gdyby Plus dal oferte Play... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 ja juz po przenosinach - wszystko wyglada ok. byc moze standardowy okres wypowiedzenia 30 dni zalatwil sprawe... no chyba ze niedlugo ktos mi przysle smsa ze nie moze sie do mnie dodzwonic z plusa - ale poki co problemow nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2011 Od 7 lat Zona nie ma czasu na uzeranie sie z siecia, poza tym brak mozliwosci dodzwonienia sie to w B2B powazny problem. Niemniej, skoro nie podrózuje po gluszy to Play wydaje sie byc rozsadniejszym wyborem niz Plus - kosztowo. Gdyby Plus dal oferte Play... Kuba, ja pracuję dla sektora B2B i nie ma problemów z Play, ani z zasięgiem ani innych. Większość tych negatywnych opinii piszą dziwni ludzie albo wqrwiona konkurencja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi