Skocz do zawartości

World of Tanks

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

hehehe :D 3 lata temu się wkręciłem i chyba miesiąc non stop trzaskałem francuzami ;) świetna gra...chyba jedyna w którą w życiu grałem i się wkręciłem, za tydzień wrócę do Polski , jak będę miał normalny internet to możemy trzasnąć jeden wieczór :P

• Like 1

Oooo, no proszę. Ja to noobem jestem jeszcze ale widzę postęp, najgorsze za mną teraz powinno być z górki ;)

Jak ktoś-coś to ma  5 zaproszeń do rejestracji w grze za które dostaje się bonusy, więc jakby ktoś chciał się zarejesterować niech wyśle mi swój email na priv to prześle takie zaproszenie i bedzie można złozyc jakiś pluton :)

Najwyżej co mam to amerykańska premka VIII Tieru t26e5 ,  mam tez na VI Tierze ruskie T-34-85M (dostał niedawno solidnego buffa) i na V Tierze Churchilla III -  a z regularnych to grinduje amerykańska i rosyjska linie HT na VI tierze.... wyżej na razie sie wybieram bo musze wyekspić załogi bardziej, poznać mapy i ogranąc taktyke ;)

mówię Ci ;) rób setkę ;) i kup sobie tego premiuma francuskiego do expienia załogi, jak się nauczysz tym papierem grać to będziesz miał już przedsmak tego czego trzeba się na secie obawiać ;) ht miałem do X dociągnięte niemieckie, ruskie i francuskie , ale w zasadzie niczym innym poza setką mi się grać nie chciało bo banan na gębie jest niesamowity jak się nauczysz jej możliwości wykorzystywać :P zresztą 50B też jest fajny później od czasu do czasu

ale nie patrz na statystyki....rób ! zobaczysz 3 setki w plutonie + mikrofon i jest zabawa nie z tej ziemi ;) można trollować wszystko co napotkasz :) z magazynka wychodzi 1800hp ;) x3 w plutonie...później trochę krętactwa po zakątkach na reload i dalej zabawa...na zmianę....jeden wychodzi żeby zebrać na klatę a reszta wpada i wykańcza klientów....najlepsze są komentarze jak ktoś znika zanim zdąży przeładować, zobaczysz ;) zresztą i tak miałem dzwonić do Ciebie w tygodniu bo wyjazd na ryby się szykuje :P będę długo w kraju nareszcie !

i nie zraź się :) do 5t grind francuzów to tragedia....ale  6 już jest fajna, ma pierdolnięcie :) siodemka uczy pokory bo jest papierowa ale z zajebistą penetracją więc masę dmg robisz z ukrycia i powoli zaczynasz się uczyć stylu ninja ;)

Edytowane przez Profil_Nieaktywny
  • Like 1