Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Ktoś gra ? Może jakiś jerkbaitowy pluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sukingad Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nuda w robocie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Mój wnuczek Ale tutaj się nie loguje. Jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Nuda w robocie? Czasem można sobie zrobić "odskocznie" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Mój wnuczek Ale tutaj się nie loguje. Jeszcze Dawaj Waldek, rejestruj się i rób "skila" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 hehehe 3 lata temu się wkręciłem i chyba miesiąc non stop trzaskałem francuzami świetna gra...chyba jedyna w którą w życiu grałem i się wkręciłem, za tydzień wrócę do Polski , jak będę miał normalny internet to możemy trzasnąć jeden wieczór 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Oooo, no proszę. Ja to noobem jestem jeszcze ale widzę postęp, najgorsze za mną teraz powinno być z górki Jak ktoś-coś to ma 5 zaproszeń do rejestracji w grze za które dostaje się bonusy, więc jakby ktoś chciał się zarejesterować niech wyśle mi swój email na priv to prześle takie zaproszenie i bedzie można złozyc jakiś pluton Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Przy okazji, to nieźle w WOT'a pogrywał kolega który prowadzi fajny kanał wędkarski na YT: https://www.youtube.com/user/PawlusSidewinder .... więc widać że czołgi i ryby mogą iść w parze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 to weź w ten tydzień sobie dobij do setki u francuzów i pokaże Ci jak fajnie się męczy plutonem z trzema setkami mam nadzieję ,że jej nie znerfili przez te 2 lata 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Najwyżej co mam to amerykańska premka VIII Tieru t26e5 , mam tez na VI Tierze ruskie T-34-85M (dostał niedawno solidnego buffa) i na V Tierze Churchilla III - a z regularnych to grinduje amerykańska i rosyjska linie HT na VI tierze.... wyżej na razie sie wybieram bo musze wyekspić załogi bardziej, poznać mapy i ogranąc taktyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 mówię Ci rób setkę i kup sobie tego premiuma francuskiego do expienia załogi, jak się nauczysz tym papierem grać to będziesz miał już przedsmak tego czego trzeba się na secie obawiać ht miałem do X dociągnięte niemieckie, ruskie i francuskie , ale w zasadzie niczym innym poza setką mi się grać nie chciało bo banan na gębie jest niesamowity jak się nauczysz jej możliwości wykorzystywać zresztą 50B też jest fajny później od czasu do czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 10 Marca 2017 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 Jeśli przez "setke" masz na myśli magazynka AMX 50 100 z VIII tieru to wygląda na to że dalej powinien dobrze robić, działo wyglada dobrze chociaż z pancerzem u niego nie za wesoło. Magazynkiem jeszcze nie grałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 10 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2017 (edytowane) ale nie patrz na statystyki....rób ! zobaczysz 3 setki w plutonie + mikrofon i jest zabawa nie z tej ziemi można trollować wszystko co napotkasz z magazynka wychodzi 1800hp x3 w plutonie...później trochę krętactwa po zakątkach na reload i dalej zabawa...na zmianę....jeden wychodzi żeby zebrać na klatę a reszta wpada i wykańcza klientów....najlepsze są komentarze jak ktoś znika zanim zdąży przeładować, zobaczysz zresztą i tak miałem dzwonić do Ciebie w tygodniu bo wyjazd na ryby się szykuje będę długo w kraju nareszcie ! i nie zraź się do 5t grind francuzów to tragedia....ale 6 już jest fajna, ma pierdolnięcie siodemka uczy pokory bo jest papierowa ale z zajebistą penetracją więc masę dmg robisz z ukrycia i powoli zaczynasz się uczyć stylu ninja Edytowane 10 Marca 2017 przez Profil_Nieaktywny 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi