ronaxx Opublikowano 11 Marca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Marca 2017 Witam, proszę o opinie na temat tej serii... Jeśli ktoś używał, machał, dotykał, patrzył...Bez zbędnych postów odsyłających do zagranicznych, niewiadomych stron... Dziękuję, pozdrawiam. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 20 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2020 Odświeżam zapytanie, minęło 3 lata, ktoś może posiadał jakiś model ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ace Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Posiadam już rok Hiro Camou Tuning i za takie małe pieniądze to kijek godny polecenia. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Ace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 A możesz coś napisać o tym modelu, jaka praca, szybkość itp. Jak nie mi, to innym się może przydać, nie ma wiele o tych wędkach w ojczystym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Nie ma wzmianki w ojczystym, bo to chinol z europejskimi korzeniami.Już opisywałem ich kołowrotek isei, który jest zwykłym jeveco never stop.Chińska fabryka trzepie sprzęt a brand opisuje według zlecenia.Zapewne wędka znajdzie odzwierciedlenie na aliexpresowych wędkach tylko pod inną nazwą.Jeśli chcesz przepłacać za chinola ponad dwukrotność wartości kupuj w ciemno:) Edytowane 21 Stycznia 2020 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gnat Opublikowano 21 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Stycznia 2020 (edytowane) Mnie się spodobał desing tego modelu wędziska co ma ten włoski żigolo łapiący coś co przypomina pstrąga, a nim nie jest.https://www.youtube.com/watch?v=_nVHjL2zj5wWiem, że w PL też rozwija sie pasja łowienia wygłodzonych pstrągopodobnych w basenie wielkości boiska do kosza. Edytowane 21 Stycznia 2020 przez Gnat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 22 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2020 (edytowane) Ten włoch jest jednym z reklamujących projekt nomura, wraz z paroma innymi funflami. On po prostu albo ma w tym duży udział lub jest jednym z założycieli.Te wędki chinole mianowane niby Japan podobnie jak kołowrotki nawet nie przepływały obok Japonii. Po prostu niczym nie wyróżniający się chrust. To moja opinia.Nie daj się naciągnąć. European distribution by Lineaeffe S.p.aVia Massumatico, 3689 40018San Pietro in Casale Bologna - Italy Edytowane 22 Stycznia 2020 przez woblery L.E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi