blackabyss Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Witam.Prosze o pomoc osoby, ktore znaja faktyczne roznice pomiedzy slammerem produkowanym w USA, a tym w Chinach.I czy amarykanie wciaz produkuja slammerka u siebie, czy cala produkcja jest w Chinach ??Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiekuisty Opublikowano 13 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2011 Z tego co mi wiadomo, to Slammerki są obecnie produkowane tylko w Chinach. Co do r?ł?źnicy między tymi rodem z USA, a tymi made in China to niestety nie pomogę, poniewa?ź mam tylko Chińczyka (ale przypuszczam, ?źe nie ma większych rozbie?źności). Pozdrawiam,Wieku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Mo?źna domniemywać, ?źe ten z napisem made in china gorszy.U?źytkuję z tym napisem i szarpane koguty jakoś nie robią na nim wra?źenia ale jak chcesz mieć na stopce USA to warto poszukać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dość ciekawa informacja... Czy nm?łgłbyś mi przesłać fotkę Slammera chińskiego z wybitym na stopce napisem Made in China? Mo?źe odkupiłbym jako kolekcjonerski bo na wszystkich kt?łre przeszły przez moje ręce przez ostatnie 2 lata ?źaden takiego napisu nie miał. A było ich... kilkadziesiąt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Głowy nie dam ale chyba pisze made in China Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tarłoś Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Witam, i owszem są r?ł?źnice - w szacie graficznej. Po lewej jankes po prawej kitajec. Pzdr.Tarłoś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wiekuisty Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Głowy nie dam ale chyba pisze made in China Tylko na naklejce, kt?łrą nota bene mo?źna zerwać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
busz231 Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 na korku zakrywającym ło?źysko usa usa;chiński ma pen pen. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Kolega Tarłoś rozwial moje watpliwosci.Na innym potalu rowniez doszedlem do takiego wniosku. Doszly jeszcze mnie takie fakty, ze w niektorych partiach chinole probowali uplynnic swoj material i czesc parti odlewanych elementow moze nie miec takiej powloki ochronnej jak pierwotne w USA - ale to nic pewnego, byc moze to pogloski. Tak czy siak wnioski jakie sie nasuwaja sa jednoznaczne.Kolowrotek, ktory kosztuje w przeliczeniu na nasze okolo 300-400 zlociszy nie moze tak bardzo sie roznic od siebie mimo, ze produkowany jest juz w chinach. Tym bardziej, ze jest to Penn slammer flagowy kolowrotek firmy, ktorym synonimem od poczatku jest trwalosc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi