Skocz do zawartości

Kółka łącznikowe

Wędkarz87

Rekomendowane odpowiedzi

Takie szybkie pytanie,jakie k?łłka łącznikowe polecacie do zbrojenia wobler?łw boleniowych?

Przeglądałem forum ale konkretnych typ?łw nie widziałem.

Wobki do kt?łrych chcę zakupić te k?łłka zbrojone są zazwyczaj kotwicami nr. 6 i nr. 8 rzadziej nr. 4.

Miałem wczoraj nieprzyjemną przygodę gdy na boleniach jeden delikwent po mocnym strzale zdemolował mi jakąś seryjną kotwicę w jednej z moich boleni?łwek. Poza tym czasami po udanym holu przy wypinaniu kotwicy z pyska ryby groty zwykłej kotwicy były odgięte więc wolę ju?ź więcej nie ryzykować,a ?źe lubię łowić plecionkami i holuję raczej siłowo to chyba dobra decyzja...

Tak więc Ownery ST-36BC X kt?łrymi zbroję Ukleję RH chcę zastosować r?łwnie?ź w pozostałych wabikach boleniowych,szukam tylko dobrych k?łłek ?źeby wyeliminować kolejne słabe punkty B)

Dodam ?źe nie chce bawić się w zagraniczne zakupy,więc miejcie na uwadze to ?źe w k?łłeczka chcę zaopatrzyć się w kraju,najchętniej przez Allegro.

Dzięki z g?łry :D

Trochę bolk?łw trafilem.Niekt?łre wobki boleniowe sa uzbrojone w Kostala(czarny kolor) a inne uzbrajam w koleczka ktore kupuje w Centrum Wędkarstwa.Maja napis mocne ok 5zl za 10szt ale po pewnym czasie sie utleniają.Bolkom to nie przeszkadza a te?ź uzywam wzmacnianych Owner?łw i dobrze wspolpracują.

Witaj.W kt?łrym sklepie w Gdańsku są k?łłeczka Konstala?

W centrum Gdańska nie wiem,bo mieszkam na granicy Gdańska i Sopotu czyli na Żabiance i jeśli ju?ź potrzebuje kupić jakiś wędkarski stuff to jadę do Gdyni - sklepy są tam po prostu lepiej zaopatrzone,a daleko nie mam bo około 20min.