Przemek Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Dziś w firmie poligraficznej zamówiłem nr rejestracyjne czarne o przepisowych wymiarach wykonane z gumy przytwierdzane do burt bardzo silnym klejem.Koszt to tylko 35 zł.Czas oczekiwania ok 2 godzin. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 A działają na pontonie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 14 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 Właściciel firmy poligraficznej podobno też wędkuje z pontonu i sam ma takie właśnie naklejki które według jego zapewnień zdają egzamin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Monk Opublikowano 14 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2011 priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saw Opublikowano 16 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Przemek,napisz coś więcej ja już będziesz po naklejaniu, czy jest do tego folia transferowa i nakleja się wszystkie numery jednocześnie czy też pojedynczo. Myślę, że jeśli rzecz się sprawdzi dobrze byłoby abyś podał namiar na ową firmę, również muszę wykleić/wymalować nr i waham się co zrobić. Myślę, że inni również chętnie skorzystają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Przemek Opublikowano 16 Lipca 2011 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2011 Numery są osobne tzn każda litera jest oddzielnie.Pierwsze klejenie zrobię gdy wybiorę się na rybki. Zrobię foto i wstawię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 saalar Opublikowano 23 Lipca 2011 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2011 Wychodzi na to, że przepłaciłem jakąś stówkę. 130zł z tokarexu wydaje się troche za dużo. Daj foty jak to wyjdzie. Mi powiedzieli że zajmuje to pare godzin bo każdą literkę trzeba odrysowywac z osobna i osobno też naklejać. Jakoś nie miałem weny żeby to zrobić. Literki ciągle leżą w kopercie. Musze jednak sie za to zabrac bo dolicze następne 2 stówki do kosztów za mandat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Przemek
Dziś w firmie poligraficznej zamówiłem nr rejestracyjne czarne o przepisowych wymiarach wykonane z gumy przytwierdzane do burt bardzo silnym klejem.
Koszt to tylko 35 zł.
Czas oczekiwania ok 2 godzin.
Pozdrawiam.
6 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi