Skocz do zawartości

placil ktos w basspro polska karta za towary wysylane do usa tylko?

gooral

Rekomendowane odpowiedzi

sorki ze tytul, ale nie chcialem sie rozpisywac.

chcialem kupic humminbirda 597cm hd di combo jako prezent dla znajomej w usa i zaplacic polska karta.

zlali mnie cieplym... nawet nie wyslali maila, ze zamowienie zostalo skasowane.

wysylka do pl/irl tym bardziej nei wchodzi w gre (zarowno jak i zaplata irl karta).

mial ktos podobnie i sie jakos dogadal?

Kiedyś mo?źna było bez problemu płacić. Dowiedz się, czy

Tw?łj bank nie anulował płatności jako potencjalnej pr?łby wyłudzenia pieniędzy.

nie international team w bass pro odmowil sprzedazy bo zaplata spoza us. (wyslanai wesji us do europy odmowiono mi w conajmniej 3 sklepach w usa a wersja europejska kosztuje 2x tyle lekko liczac

650$ kontra ponad 850funtow w uk.

tu nie chcodzi o przyjecie mojej karty tylko o kupno tego szczegolnego przedmiotu.

Ciekawe, ciekawe... Cabela's reklamuje się w polskiej prasie wędkarskiej, a BassPro stawia coraz więcej barier... Kiedyś mo?źna było bez problemu zapłacić polską kartą w BassPro, ale ostatni raz robiłem to ponad 3 lata temu, więc nie jestem na bie?źąco.

Ciekawe, ciekawe... Cabela's reklamuje się w polskiej prasie wędkarskiej, a BassPro stawia coraz więcej barier... Kiedyś mo?źna było bez problemu zapłacić polską kartą w BassPro, ale ostatni raz robiłem to ponad 3 lata temu, więc nie jestem na bie?źąco.

ja Ci pisze, ze to nie o polska karte chodzi tylko o produkt nie przeznaczony do wysylki poza US (i stad problem z polska karta).

Prawdopodobnie jakbym bral co innego to by przeszlo.

Teraz w końcu załapałem co do mnie piszesz (nie wynikało to jasno z poprzednich post?łw, albo ja mam zwolnione trybienie). To chyba nie wina BassPro, coś mi się obiło o uszy, ?źe Humminbird pod naciskiem zagranicznych dystrybutor?łw zakazał eksportu swoich urządzeń poza USA w inny spos?łb ni?ź przez oficjalnych dystrybutor?łw zagranicznych. Ot wolny rynek i globalna wioska

Teraz w końcu załapałem co do mnie piszesz (nie wynikało to jasno z poprzednich post?łw, albo ja mam zwolnione trybienie). To chyba nie wina BassPro, coś mi się obiło o uszy, ?źe Humminbird pod naciskiem zagranicznych dystrybutor?łw zakazał eksportu swoich urządzeń poza USA w inny spos?łb ni?ź przez oficjalnych dystrybutor?łw zagranicznych. Ot wolny rynek i globalna wioska

dokladnie ale ja zamawialem na adres w US! jako prezent? no chyba nie moge kogos prosic by sobie sam go kupil?

Ja przestalem tam kupowac, ale z innego powodu. Pisalem o tym nawet...poniewaz place karta stad a wysylam do US, nie mam odm?łw, ale bps nalicza sobie jakis podatek miedzystanowy i akurat NJ ten podatek dotyczy, wiec farewell bps and welcome cabela's ;)

no jest cos w tym bo mi z 649 zrobilo sie kolo 750 pod koniec..