hhary1 Opublikowano 13 Maja 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2013 Dobre,z samego rana się uśmiałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Złamany element został wymieniony na nowy,ponownie szczyt uzbroiłem i do tej pory odpukać wszystko jest ok.Blank był firmy Phenix model- Karabela MBX 790H-2Serwis był błyskawiczny,ale strasznie kosztowny To tyle jeśli chodzi o zaległe informację. Miałem sobie budować wędkę na tym samym blanku co koledze czyli MBX 790h-2 ale ze względu na koszty serwisowe itp. postanowiłem zrezygnować i szukać czegoś fajnego z fajnym serwisem.Udało mi się znaleźć ciekawą markę,porządny serwis,pomocnego przedstawiciela,na dodatek człowieka który nie podchodzi zimno finansowo do sprawy i powstały nawet 2 sztuki Obie mają długość 2.08m,3kg ma łączenie w 1/3 uchwytu,czyli 2/3 w uchwycie to Xzoga Wrażenia moje jak i kolegi który był ze mną na łódce w czasie testów są jak najbardziej pozytywne,ale zbyt krótko i mało nimi połowiłem abym mógł jakieś wywody na ich temat prowadzić.Pierwsze co mi na myśl wpadło łowiąc 5kg to powtarzające się określenie "to są takie inne blanki" i też tak myślę.Ja szukałem czegoś czułego ale nie koniecznie o szczytowym ugięciu i tu mi ta 5tka strasznie przypasowała,kolega który był na testach widząc ugięcie powiedział łeeee (stary wiślany sandaczowy wyjadacz),ale dostał w łapska połowił i teraz wręcz prosi o taką wędkę w 2 składach Na drugi dzień przyszedł i zaczął dyskusję o konstrukcji o sygnalizacji o sprężystości,normalnie technologia NASA Natomiast 3ka jest do łowienia na woblery,na rafach,pewnie i do jiga ją zagnam,ale głównie ma łowić rapska itp na rafach (parę już ma na koncie ) Dlatego ją tyle przedłużyłem,ma się ładnie ładować lekkimi woblerami i zabieg się sprawdził,czucie bardzo fajne,wiem co się dzieje z woblerem w każdej chwili,kiedy unieść wędkę bo kamień itp.No i fotki-no i nici z fotek, w żaden sposób ich dodać nie mogę.Jest coś nie tak na stronie, czy to ja coś nie tak robię?Xzoga 5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 3 kg i 5 kg Xzoga w dwóch sekcjach to chyba nowość, bo dotąd spotkałem tylko w dwóch sekcjach od 12 kg + .Opisz te blanki i jakie mają oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Niestety kolega nie wiedział ,że takich nie ma,a w jednej całości dla niego nie do przyjęcia ze względu na mobilność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrWhite7 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Dla mnie też niestety nie do przyjęcia a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Kto wie,może to tylko kwestia czasu i pojawią się składane Pewnie nieźle by namieszały na rynku,bo to są prawdziwe katapulty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robbox4 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Na razie nie do przejścia, powoli dogaduje się z kolegami z dystrybucji z niemiec i z bułgarii zeby kupic blanki na spółke. Po prostu wymagany jest zakup bardzo dużej ilości każdego potrzebnego modelu. Niestety na takie ilości rynek polski jest zbyt mały. Może jak wygram w lotka to sie sam szarpne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Xzoga 5kg- Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 I młodszy brat Xzogi 5kg,czyli Xzoga 3kg- 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hhary1 Opublikowano 8 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2013 Bracia razem Jakoś poszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi